Halpa PS3 kelpaa ihmisille / Uutiset / pelaaja.fi

Halpa PS3 kelpaa ihmisille

12.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
91

PlayStation 3 julkaistiin vuosi sitten Japanissa. Vaikka julkaisussa ihmiset jonottivatkin konsolia, sen myynti ei ole pärjännyt DS:lle, PSP:lle tai Wiille. Viime viikolla jopa normaalisti Japanissa heikosti myyvä Xbox 360 ohitti PS3:n eikä PS2:nkaan voittaminen ole ollut aina selviö huomattavasti kalliimmalle PlayStation 3:lle.

Halvempi malli julkaistiin juuri Japanissa, ja se kelpaa kuluttajille. Useat ostajat nappasivat myös juuri Japanissa julkaistun Dual Shock 3 -ohjaimen mukaan pakettiin. Sony on antanut ymmärtää, että muuallakin maailmassa halpa versio PS3:sta myy erinomaisesti. Kohentuneet myyntiluvut tulevat tarpeeseen, sillä PS3 on tällä hetkellä reilusti kilpailijoitaan jäljessä kokonaismyynneissä.

Myöhemmin tällä viikolla ilmestyvä Japanin laitemyynti kertoo paljon PS3:n kohtalosta.

Lähde: IT Media

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Thilli kuva
Thilli

No niin sehän on hienoa,kun hinta laskee ja PS3 myynnit alkavat kasvamaan. Ja vielä kun ennen joulua julkaistaan monia huippu pelejä. Niin en yhtään epäile etteikö ps3 olisi erittäinkin paljon menekkiä tänä jouluna. Jopa ennemmänkin kuin X0.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tuo oli varmaan melkein järkevä ratkaisu,sillä pahalta näytti muuten myynti. Toivottavasti nyt hinnanleikkauksenmyötä ps3:kin kelpaisi asiakkaille.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No ps3 maksaa japanissa n. 250 € nii kyllä niiden kelpaa ostaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei meno romu kaupaksi kunnolla missään maailmankolkassa, mutta kukapa nyt floppi komosen ostaisi, kun on parempia vaihtoehtoja tarjolla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jaa ja mikäköhän se paras vaihtoehto sitten olisi? XBOX 360 kun ei varmasti sitä ole, tiedän kun itse sellaisen myös omistan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ensitietojen mukaan PS3 saattaa jopa kepittää Wiin viikkomyynneissä...

Kuinka raflaava otsikko siitä saadaan ?

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Mistä vierailija sai ensitietonsa, kiinnostaa vain?
Mutta kuten jo on lausuttu, toivottavasti myynnit kohenevat, luulisi ainakin, kun markkinavoimista on kyse.

Käyttäjän vapaus_valita kuva
vapaus_valita

Jos PS3:n myyntilukemat kovasti kasvavat nykyisistä matalista lukemista, se on erittäin huono uutinen Sonylle. Konsolia myydään nimittäin tappiolla, ja Sonyn peliosaston jo entuudestaan kuralla oleva talous ei kestä kovin suurta myyntipiikkiä.

Ja kun firman talous menee vielä nykyistäkin jyrkemmin miinukselle, resursseja laatupelien kehittämiseen jää entistäkin vähemmän.

PS3-fanien kannattaa siis toivoa, että PS3 myisi mahdollisimman huonosti, jotta he saisivat lempikoneelleen jatkossa edes jotakin pelattavaa huonoimpien julkaistujen multiplatform-versioiden rinnalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei pidä unohtaa myöskään sitä, että PS3:lle on tulossa useita niin Japanissa kuin maailmallakin suosittuja julkaisuja nimen omaan ensi vuonna.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

PS3:n tulisi tuplata myynnit, että se alkaisi saavuttamaan muita.Pienet myyntipiikit eivät auta,kun muistetaan että myyntihintaa lasketaan koko ajan kipurajan tuntumassa.

Nostoja