Haluaisitko Fallout: New Vegasin uudella pelimoottorilla? Kunnianhimoisesta faniprojektista julkaistiin pelikuvaa / Uutiset / pelaaja.fi

Haluaisitko Fallout: New Vegasin uudella pelimoottorilla? Kunnianhimoisesta faniprojektista julkaistiin pelikuvaa

18.09.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Kunnianhimoisesta Fallout 4: New Vegas -modista on saatu reilun kymmenen minuutin edestä uutta pelikuvaa, joka esittelee pelin käynnistävät minuutin tohtorin vastaanotolla.

F4NV:n luoman modin tarkoituksena on päivittää kehuttu Fallout: New Vegas -peli kokonaisuudessaan Fallout 4 -pelimoottorin varaan, ja tuoreen videon perusteella ainakin alku on onnistuttu kääntämään uskollisesti uudelle alustalle.

Videolla nähdään New Vegasin oman pelaajan hahmonluonti tohtori Martinin vastaanotolla vain hetki sen jälkeen, kun pelaajahahmo on saanut luodin päähänsä.

Lakiteknisistä syistä johtuen muun muassa ääninäyttelijät on jouduttu korvaamaan, mutta uudelleenäänityksen myötä tekijöille on syntynyt mahdollisuus lisätä peliin netistä tuttuja easter eggejä. Löydätkö kenties tutun viittauksen Rorschachin testistä?

Vinkki: siihen liittyy kaksi karhua heittämässä toisilleen yläfemmoja.

Alkuperäisen pelin ohella modiin lisätään mahdollisesti New Vegasista alkujaan leikattua sisältö mukaan pelattavaksi. Myös Fallout 4:stä tuttu tukikohdan rakentelu tuodaan peliin pienemmässä muodossa.

Jos projektiin osallistuminen kiinnostaa, tekijät etsivät kotisivuillaan parhaillaan lisäkäsiä auttamaan kehityksen ja ääninäyttelyn parissa.

Modille ei ole annettu vielä sen tarkempaa julkaisuikkunaa.

Lähde: F4NV

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Toivottavasti hakevat projektille bethesdan ja muiden siunauksen koska ilman sitä melko varmasti tullaan tuhoamaan.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV
Lainaus rautahuilu

Toivottavasti hakevat projektille bethesdan ja muiden siunauksen koska ilman sitä melko varmasti tullaan tuhoamaan.

tää on jo kertaalleen kuopattu. Kun käyttivät alkuperäisiä ääniä. Nyt ne tekee omat ääninäyttelyt.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sisään ennen kun joku vinkuu tätä konsoleille.

Käyttäjän Collector kuva
Collector
Lainaus snaketus

Sisään ennen kun joku vinkuu tätä konsoleille.

Tuskinpa konsoleille tulisikaan, kun edelleen taitaa olla 2Gt:n rajoitus modeilla.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Joku luulee että tää oikeesti valmistuis joskus ja olis vielä sen verta hyvä että viittis pelata? :D pcllä modit on jees mutta kun ne on vaan kaikki ihan p@€koja. Ymmärtäähän sen kun ei ole ammattitaitoa kehittää ja jos on niin se modi on niin pieni ja irrallinen pelistä ettei siitäkään ole iloa. Vaatii studion taakse jos halua jotain räpellystä kummempaa aikaiseksi

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olisiko kellään mitään tilastoa siitä moniko näistä "käännetään vanha peli uuden osan moottorille"-projekteista oikeasti näkee koskaan päivänvalon?

Kaava taitaa mennä jotenkin niin, että aina kun uusi pääsarjan osa julkaistaan, modaajien ja yleisön kiinnostus siirtyy sitä kohti ja siinä vaiheessa kaikista edellisten osien porttausprojekteista tulee irrelevantteja ja ne hiipuvat pois. Käytännössä modaajapoppoot eivät näin kunnianhimoisissa kehitystöissä koskaan ehätä edelle pelejä ammatikseen suoltavan julkaisijan aikataulujen, joten ehkä nämä on vain tuomittu aina kuolemaan.

Parhaiten tällä hetkellä menee varmaan Black Mesalla, jonka tarkoitus oli "modernisoida" Half-Life 1, mutta nyt tämä modernisointi on ollut itsessään työn alla jo pitkälle toista kymmentä vuotta, eikä näytä enää kovin modernilta. On kuitenkin ollut Black Mesa -tiimin onni, että Valve on viettänyt pelien suhteen hiljaiseloa niin pitkään, koska esim. Source 2 -moottorin julkaisu olisi pilannut heidänkin projektinsa täysin.

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus
Lainaus Haerski

Olisiko kellään mitään tilastoa siitä moniko näistä "käännetään vanha peli uuden osan moottorille"-projekteista oikeasti näkee koskaan päivänvalon?

Heitän lonkalta 0%

Nostoja