Blizzard Entertainment on paljastanut uusia tietoja World of Warcraft Classicin seuraavan laajennuksen tiimoilta.

World of Warcraftin kulta-aikoihin palaava WoW Classic saa seuraavana laajennuksenaan suositun Wrath of the Lich Kingin. Muun muassa Death Knight -hahmoluokan ja Northrendin alueen peliin tuovan laajennuksen myötä pelaajien kerrotaan saavan myös tilaisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä.

Blizzard kertoo keskustelupalstallaan käynnistävänsä Wrath of the Lich Kingin saapumista varten uusia palvelimia, joilla kaikki pelaajat aloittavat taipaleensa tason 1 hahmolla. Death Knight -hahmon luominen taas edellyttää olemassaolevaa tason 55 hahmoa palvelimella, mikä on tuttu rajoitus laajennuksen alkuperäisestä julkaisusta.

Uusilla palvelimilla hahmojen tasoja ei voi korottaa maksusta ainakaan 90 päivään. Hahmoja voi myöskään siirtää muilta palvelimilta, joten kaikkien pelaajien on lähdettävä liikkeelle puhtaalta pöydältä uusilla hahmoilla.

Wrath of the Lich Kingin julkaisuajankohdasta ei vielä ole tarkempaa tietoa. Uudet palvelimet otetaan käyttöön jonkin aikaa ennen laajennuksen julkaisua, jolloin WoW Classic myös päivitetään laajennuksen valmistelemiseksi.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa