Haluatko töihin BioShock -tiimiin? / Uutiset / pelaaja.fi

Haluatko töihin BioShock -tiimiin?

26.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
34

BioShockista tunnettu 2K Boston hakee työvoimaa. Xbox 360:lle ja pc:lle koodaava tiimi hakee muun muassa taiteellisen puolen taitajia, suunnittelijoita ja animaattoreita. BioShock -tiimiin voi hakea töihin kuka tahansa lahjakas ja osaava pelialasta kiinnostunut henkilö.

2K Bostonin julkaisema BioShock on kerännyt erityisesti kunniaa sen tunnelmasta, äänistä, tarinasta sekä pelimaailman toteutuksesta. Haluatko päästä osaksi tätä tiimiä? Lisätietoja saat pelin kotisivuilta!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Mukava tilaisuus monelle, jotka pelejä ovat kiinnostuneet tehdä. Itse haluaisin mieluummin pelitoimittajaksi, vaikkakin pelin teostakin joskus unelmoin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Se, että tämä on ensimmäinen kommentti, kertoo paljon siitä työvoimapulasta, josta niin kovasti puhutaan. Koulutuspolitiikka on mennyt perseelleen, kun peleistä lähinnä puhutaan silloin, kun joku on hyökännyt kouluun. Matti Vanhanenhan kertoi jonkun lehden haastattelussa, että Jokelan tapauksen johdosta pelien ennakkosensuuria tiukennetaan. Taas pannaan siis pelit syyllisen penkille ja unohdetaan väkivaltaelokuvat ja netti, vaikka ne kuuluivat murhaajan harrastuksiin myöskin. Tämä kuvastaa sitä asennetta, mikä nykyisellä valtaeliitillä on. Siksi pelien tuomiin kaupallisiin mahdollisuuksiin alettiin edes vähän kiinnittää huomiota vasta silloin, kun minä aloin aukomaan päätäni asiasta parisen vuotta sitten - liian myöhään silloinkin - liian vähällä panostuksella edelleen. Uusi nokia olisi ollut ulottuvillamme, mutta typerät ennakkoluulot veivät menestystarinan mukanaan.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Jätän tämän tilaisuuden joillekin osaaville. Itse nautin mieluummin niistä sitten kotisohvalta.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Suomen oma peliteollisuus on nyt myös huimassa kasvussa ja tarvitsee kipeästi uusia ammattiosaajia.

Muuten, kaikki 2K:n tarjoavat avoimet työpaikat ovat sellaisia, mihin ei pääse kuin 'alan koulutuksen', eli monta vuotta pelialalla työskentelyn avulla. Yksikään Suomessa järjestettävä pelikoulutuslinja ei tarjoa sellaista korkeampaa koulutusta, mitä näihin virkoihin vaadittaisiin.

Milloinko Suomen päättäjät olisivat mistään tärkeistä kaupallisista mahdollisuuksista välittäneet?

Käyttäjän Silent Hill kuva
Silent Hill

Ottaisiko joku PB Entertainmentista yhteyttä tuonne?

Käyttäjän sakkeboy kuva
sakkeboy

Vois olla kiinnostavaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

pelien teko on niin surullista, että mielummin vaan pelaan niitä :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pelin tekekeminen on duunia siinä missä mikä tahansa. Suurimmaksi osaksi tylsää puurtamista ja väkinäistä vääntämistä aikataulujen puristuksessa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Paras meriitti päästä on varmaan jonkin sortin työkokemus, eli jokainen vaan raapimaan kasaan jotain peliprojektiaan niin eiköhän paikka tuolta loksahda. Tosin taitaa ne suomalaisetkin pelifirmat osaajia rekryä jos sivuille vaan eksyy.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Olisi tuolla aika kiva työskennellä, mutta taito ja osavuus puuttuu.