Halvat PS3:t valtaavat markkinoita / Uutiset / pelaaja.fi

Halvat PS3:t valtaavat markkinoita

15.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
47

Sony-pomo Howard Stringer hehkuttaa PS3:n kohentuneita myyntejä. Halvemman 40 gigatavun mallin lisäksi kalliimpien 60 ja 80 gigatavun mallien hintoja on laskettu tuntuvasti ja se näkyy myynneissä: PS3:n myyntimäärät ovat nousseet Amerikassa yli kaksinkertaisiksi.

Sony on myynyt tällä hetkellä maailmanlaajuisesti noin viisi miljoonaa PS3:a. Luku jää jälkeen kilpailijoista, mutta hinnanalennus voi muuttaa tilannetta ratkaisevasti.

Japanin viikkomyynnin määrät eivät ole vielä selvinneet, mutta todennäköisesti selvää nousua niissäkin nähdään sillä huippusuosittu Dynasty Warriors 6 julkaistiin PS3:lle hinnanalennuksen yhteydessä viime viikolla.

Lähde: News Leader

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Circle kuva
Circle

Virallisia myyntilistoja odotellessa... Mutta tosiaan, toivottavasti tämä pitää paikkansa, olisihan se surullista jos konsoli kuolisi(Kun maksoin vielä niin paljon omastani :(). Tai oikeastaan, eihän se kuolemassa ollutkaan, mutta nyt sitten kai elää entistä kovempaa.

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Japanissa ainakin mennyt tällä viikolla yli 50.000 konetta ja PS3 täten ohitti ensimmäistä kertaa Wiin viikkomyynneissä.

Myydyin peli oli tällä viikolla Mario Party DS luvuin 235,000

toisena tuli juurikin uutisessa mainittu Dynasty Warriors 6 myyden 188,000 ja

Kolmannelta sijalta löytyi Mario Galaxy 74,000 kappaleen määrällä.

Vaki asukas WiiSports löytyy sijalta 7. ja 5. sija menee X0:lle ja pelinä on Dynasty Warriors 6. Ace Combat tippunut pois top10 listasta... Niin ja Ratchet löytyi sijalta 10.

Virallisia konsoli lukuja ei vielä ole tullut, mutta kuten sanoin PS3 myynyt yli 50.000 ja Wiin myynnit 34.000 paikkeilla. X0:n luvuista ei ole mitään tietoa. DS myi yli 80.000 kappaletta ja PSP taisi liikkua 55.000 kappaleen paikkeilla.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvähyvä

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

ps3n vallankumous alkaa?

Käyttäjän petrijuh kuva
petrijuh

Kyllä tämä tästä vielä paranee . Loppuvuodesta on tullut ja tulee hyviä pelejä . Puhumattakaan ensivuoden alkupuolta . Toivottavasti paranee myös Sonyn tuki pelintekijöille , että suurimmat vinkujatkin pääsevät tekemään kunnollisia pelejä . Ettei tarvitsisi sormi suussa olla ja heitellä markkinoille keskeneräisiä tuotoksia :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jokaisen kannattaa toivoa, että mikään konsoleista ei pääse karkuun myyntitilastoissa. Vaikka voinkin itse tunnustautua Sony-fanboyiksi, on minulla PS3:n lisäksi myös XBOX 360, koska tahdon ensiksikin nauttia kaikista peleistä ja pitää firmat tasoissa. Sonyn ja MS:n tiukka kilpailu on hyväksi kaikille pelaajille. Nintendosta en liiemmin perusta, mutta hyvä, että hekin ovat mukana kisassa. Jokaisen tosipelaajan kannattaa toivoa, että PS3:n huippumyynnit jatkuvat. Ja kyllä se ihan oikeasti on hyvä konsolikin.

Käyttäjän 177542-1 kuva
177542-1

Nyt se "floppi" floppaa itsensä takaisin kärkipaikoille, kun se joskus sieltä floppasi itsensä aika nopeasti alas :D Hauskaa :/

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Viikko sitten saimme raflaavan otsikon siitä, että XO voitti PS3:n viikko myynneissä Japanissa (eroa oli peräti 200 konsolia), niin nyt MINÄ HALUAN vielä raflaavamman otsikon siitä kuin PS3 pyyhki kaikilla muilla lattiaa Japanissa...

Ei sillä, että välttämättä uskoisin näin tulevaisuudessa pitkään käyvän, mutta tasapuolisuuden nimissä... :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä Sonylle EHKÄ,mutta miten kauan tämä kestää?Nintendo ja MS ovat voineet odotella rauhassa hinnan kanssa pelaamista, siellä on vielä resursseja painaa hintoja alas. Sony taas on vuoden sisällä laskenut hintaa Japanissa ja USA:ssa vaikka miten.Kun katsoo mitä PS3 sisältää ja mihin hintaan sitä joudutaan myymään,niin ei siinä paljoa hyvää ole tässä mielessä. Pakkoraossa tuntuvat olevan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

jes jes

kilpailu on aina hyvä asia