Hämähäkkimies pieksee tiensä Marvel's Avengersiin – mutta vain PlayStationilla / Uutiset / pelaaja.fi

Hämähäkkimies pieksee tiensä Marvel's Avengersiin – mutta vain PlayStationilla

3.08.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Crystal Dynamics on jatkanut Marvel's Avengersiin ajan myötä saatavien lisäsisältöhahmojen esittelyä. Aiemmin viime viikolla jo selvisi, että julkaisussa nähtävä vakiokaarti saa ensimmäisenä seuraa Haukansilmästä, mutta nyt tiedossa on, että myös Hämähäkkimies liittyy taistoon pelin PlayStation 4- ja PlayStation 5 -versiossa.

Alkuvuodesta pelattavaksi saatava seittisinko on kaikille pelin PlayStation-pelaajille ilmainen ja luottaa omiin tälle tyypillisiin liikkumis- ja taistelumahdollisuuksiin. Perushahmojen tavoin myös Hämähäkkimiestä päästään kehittämään tälle uniikkien kykypuiden voimin, eikä tämänkään kanssa tietenkään unohda tiimipelaamisen tärkeyttä.

Virallista silmäystä Marvel's Avengersin omaan Hämähäkkimieheen ei ole toistaiseksi saatu. Pelin taidepuolta johtava Jeff Adams on kuitenkin fiilistellyt jo PlayStation Blog -sivuston puolella sarjakuvataiteen avulla, millaista ikonisen sankarin tuominen peliin onkaan oikein ollut. Fiilistelyn löytää lähdelinkistä.

Marvel's Avengers julkaistaan PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle 4. syyskuuta. Uuden sukupolven versiot seuraavat myöhemmin perässä.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Lame

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Ai että nämä on komeita juttuja.. voi vitun posket! Se on 100% varmuus että osa porukasta ei osta tätä tuommoisen tempauksen takia. Square ei nyt ihan miettinyt tätä loppuun, tai mistä sen tietää minkälaisia setelinippuja siellä on jaettu.

Käyttäjän Pupukello kuva
Pupukello

Taitaa mennä PS5-versio ostoon sitten kun saapuu. En PC:lle edes harkinnut kun haluan fyysisen hyllyyn.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Aikas pyllystä rikkoa peliä osiin alustojen perusteella. Toki tämä nyt oli Sonyn päätös, mutta en tätä kyllä pelaajille hyvänä asiana pidä. Ehkä olisi Marvel's Avengers voinut jättää Hämiksen pois joka alustalta, ja näyttää Sonylle tässä keskisormea.