Hämärä lääkelabra pystyyn! Kulttikehittäjän uutuuspeli sai yllätysjulkaisun

Zachtronics iskee taas hypnoottisen järjestelmällisellä pulmapelillä. Nyt sekoitellaan molekyylejä kylmässä romanialaisessa asunnossa.

5.11.2019 17:05

Hypnoottisen systemaattisista peleistään tunnettu Zachtronics on päästänyt jälleen yhden luomuksistaan maailmalle. Ilman kummempia ennakkohehkutuksia Steamissa on nähnyt varhaisjulkaisunsa Molek-Syntez, jossa luodaan ”erilaisilla farmalogisilla vaikutuksilla” kyllästettyjä molekyylejä pienessä romanialaisessa asunnossa.

Molekyylien luominen ei tapahdu yhdistämällä atomeja kylmästi toisiinsa omin käsin, vaan likainen työ jätetään koneelle, joka olisi tarkoitus ohjelmoida toimimaan mahdollisimman tehokkaasti ja virheettömästi. Hengeltään siinä on siis heti löydettävissä yhtäläisyyksiä esimerkiksi Zachtronicsin aiemmin luoman Opus Magnumin ja TIS-100:n kanssa.

Bonuksena mukana on myös versio pasianssista, jossa huijaaminen on osa peliä.

Hintaa Windows-, Mac- ja Linux-koneille saatavilla olevalle Molek-Syntezille kertyy noin kahdeksan euroa. Virallisesti se olisi tarkoitus julkaista jo noin kuukauden sisällä pelaajapalautteen mukaan hiottuna.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa