Hämis selvisi piraattien hyökkäyksestä / Uutiset / pelaaja.fi

Hämis selvisi piraattien hyökkäyksestä

30.05.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
16

Spider-Man 3 säilytti Britannian pelimyynnin kärkisijansa jo neljättä viikkoa peräkkäin, vaikka korkeimmalle pallille ounasteltiin nousevan toinen lisenssipeli Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla. Kolmas merirosvoseikkailu jäi kuitenkin toiseksi, ja Hämähäkkimies jatkoi vahvaa menoaan. Listan kolmannen sijan nappasi Wiin ensimmäinen verkkopeli Mario Strikers: Charged Football.

1. Spider-Man 3 (Activision)
2. Pirates of the Caribbean: Maailman laidalla (Disney)
3. Mario Strikers: Charged Football (Nintendo)
4. Command & Conquer 3: Tiberium Wars (Electronic Arts)
5. Pro Evolution Soccer 6 (Konami)
6. Wii Play (Nintendo)
7. Program Celeral Training of Dr. Kawashima: How old is your brain? (Nintendo)
8. Tiger Woods PGA Tour 07 (Electronic Arts)
9. FIFA 07 (Electronic Arts)
10. Cooking Mama (Nintendo)
11. TMNT (Ubisoft)
12. The Sims 2: Pets Arts)
13. The Elder Scrolls IV: Oblivion (Ubisoft)
14. Grand Theft Auto: Vice City Stories (Take 2)
15. The Sims 2 (Electronic Arts)
16. Need for Speed: Carbon (Electronic Arts)
17. Final Fantasy III (Square Enix)
18. Pony Friends (Eidos)
19. Virtua Tennis 3 (Sega)
20. Sonic and the Secret Rings (Sega)

 
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Tiltissäkin tuo Hämis 3 haukuttiin täysin lyttyyn kankean pelattavuuden,vanhahtavan ulkoasun ja muutenkin tökerön toteutuksen takia. Siksi en ole viellä uskaltanut ostaa kyseistä peliä,enkä tiedä uskallanko ollenkaan. Muuten aika hyvin pitänyt pintansa listan kärjessä.

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Tottahan se on, että lisenssipelien on helpompi tuolla kärjessä keikkua. Ei pelkästään siksi, että ne ovat tunnettuja massan keskuudessa, vaan myös siksi, että ne julkaistaan lähes poikkeuksetta kaikille mahdollisille pelikoneille.

Käyttäjän Kuuleri kuva
Kuuleri

Sitten kun noita lisenssipelejä alkaa saamaa alle 20euron niin niitä voi ostaa, Kuten himopelaaja tuossa sanoikin niin ne ovat auttamatta lähes kaikki huonosti toteutettuja, kuten arvostelutkin antavat käsittää, ei sellaisista peleistä yksinkertaisesti pysty maksamaan täyttä hintaa, ei mitenkään :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Miksi kenenkään pitäisi ostaa peliä ilman että todella haluaa sen pelin ja todella tietää että saa pelistä sen kokemuksen minkä etukäteen siihen kohdisti?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Tiltissäkin tuo Hämis 3 haukuttiin täysin lyttyyn kankean pelattavuuden,vanhahtavan ulkoasun ja muutenkin tökerön toteutuksen takia."

Kerrankin Tilt.tv on oikeassa.

Käyttäjän otto_pelaaja kuva
otto_pelaaja

Eipä päästä Hämis-pelejä helpolla Pelaajakaan... Kannattaa lukea Huttusen arvio uusimmasta lehdestä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"
”Tiltissäkin tuo Hämis 3 haukuttiin täysin lyttyyn kankean pelattavuuden,vanhahtavan ulkoasun ja muutenkin tökerön toteutuksen takia.”

Kerrankin Tilt.tv on oikeassa.
"
jep. tiltin arvostelut aivan turhia. suurin osa arvosteluista perustuu johonkin aivan muuhun kuin kyseiseen peliin. (rahaan mainostajilta)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Sitten kun noita lisenssipelejä alkaa saamaa alle 20euron niin niitä voi ostaa, Kuten himopelaaja tuossa sanoikin niin ne ovat auttamatta lähes kaikki huonosti toteutettuja, kuten arvostelutkin antavat käsittää, ei sellaisista peleistä yksinkertaisesti pysty maksamaan täyttä hintaa, ei mitenkään :)"

Jos ne on niin huonosti toteutettuja miksi niitä pitäisi ostaa vaikka saisi kuinka halvalla? Aina se on rahan hukkaan heittämistä jos huonon pelin ostaa, oli se kuinka halpa tahansa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kaikki Spider-Man 3 -pelit on haukuttu, lukuun ottamatta DS-versiota, joka sai Gamespotista 8:n. Eli arvostelkaas Pelaaja se DS-versiokin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Siis jos oikeasti tykkää spiderman 2:sta niin voin vannoa ettei tämän 3:sen ostaja tule pettymään... Minua ei ainakaan kamera käynyt vituttamaan missään muussa paitsi Kingpin matsin ekassa osiossa.. (pienehkö huone) Ja toinen hiukan ärsyttävä seikka oli se vuorosanojen tunteettomuus. Etenkin Tobeyllä.. Arvostelut ovat kieltämättä olleet hiukan huonokoja esimerkit:
Tilt: 6/10
Pelaaja: 3/10 :O
Pelit: 83 (360:lle)
Metacritic keskiarvo: 64

Vaikka nyt täällä Pelaaja lehden keskustelussa kirjoitankin, niin mielestäni tuo 3/10 oli kyllä hiukan liian alas laitettu arvosana noilla perusteilla.. Esimerkiksi GRAW 2:lle annettiin 6/10, vaikka pelissä ei ollut mitään vikaa ja kamppanija oli mielestäni paljon tiiviimpi ja mielenkiintoisempi kuin ykkösessä, joka sai 9/10. Eli tuolle kolmen pisteen tiputukselle ei ollut muuta perustetta kuin, että se oli käytännössä samanlainen peli kuin aiempi. Omasta mielestäni pelissä ei juuri ollut edes parannettavaa joten....... Onko kuuden pistiin pudotus edellisen osan arvosteluun nähden oikein perusteltua..? Miettiköön jokainen asiaa itse... (Niin ja korjatkaa jos muistin väärin tuon Spiderman 2:en saaman arvosanan)