Hämmentävä kulttisuosikki Deadly Premonition siunaa pc-kansan lokakuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Hämmentävä kulttisuosikki Deadly Premonition siunaa pc-kansan lokakuussa

3.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Monivivahteisesta kulttisuosiosta nauttivan Deadly Premonition -kauhuseikkailupelin seuraava etappi on tulossa vastaan ensi kuussa. Lokakuun 31. päivä kahvitarinat voidaan kokea läpi nimittäin pc:llä oivasti Steamin kautta.

Hidetata "Swery" Suehiron omalaatuisen luomuksen viimeisin inkarnaatio pohjautuu PlayStation 3:lla aikasemmin tänä vuonna nähtyyn Director's Cut -versioon. Peli on siis käynyt läpi alkuperäiseen versioonsa nähden muutamia kepeitä muutoksia esimerkiksi kontrolliensa osalta, ja onpa mukana hieman uuttakin sisältöä. Steamin myötä tuki myös palvelun keräilykorteille löytyy.

Alkujaan eriskumallinen peli nähtiin lännessä vuonna 2010 Xbox 360:llä. Steamiin peli ympättiin Greenlight-järjestelmän kautta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

niskalaukaus tälle pelille olisi pitäny antaa jo syntyessä

Käyttäjän Rez115 kuva
Rez115

Onko hinta tiedossa?

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Rez115

Onko hinta tiedossa?

Ei ole osunut ainakaan omiin silmiin.

-Panu

Käyttäjän Milkshake kuva
Milkshake

On muuten huikea peli. Kannatta kokeilla!

Käyttäjän Monsteri kuva
Monsteri

On kyllä mahtava ja uniikki peli. Jotkut varmasti vihaavat ja eivät pysty sietämään pelin kankeuksia, mutta toisille tämä iskee kuin kenguru kiveksille. Miksi tästä ei ollut arvostelua pelaajasta?

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

^
Täysin samaa mieltä. Tekisi mieli pelata kolmatta kertaa tämä läpi, sillä kyseessä äärimmäisen mielenkiintoinen peli, jossa riittää tutkittavaa ja koettavaa.

Pelaajan arvion haluaisin tästä pelistä kuulla.

Käyttäjän Iltapalanyymi kuva
Iltapalanyymi

Äärimmäisen mahtava peli. Suosittelen jokaiselle joka tykkää hieman oudommasta, Twin peaks tyylisestä pelikokemuksesta. Peli on todella monipuolinen ja säväyttävä. Kulttimainettkin tällä riittää. Olen kuullut myös että toinenkin osa olisi ehkä tulossa.

Käyttäjän jryi kuva
jryi

Jos sietää paskaa grafiikkaa, hirveätä ja itseään toistavaa musiikkia, paskaakin paskempaa ääninäyttelyä, kankeaa pelattavuutta, käyttöliittymäsuunnittelua helvetistä ja tuskastuttavia minipelejä, niin onhan tässä sentään onneton tarina. Viiden tähden peli!

Nostoja