Handsome Jack liittyy pelattavien Borderlands-hahmojen joukkoon – tavallaan / Uutiset / pelaaja.fi

Handsome Jack liittyy pelattavien Borderlands-hahmojen joukkoon – tavallaan

2.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Borderlands 2:n pahiksena monille tuttu Handsome Jack on luomassa seuraavaksi uraa Borderlands: The Pre-Sequelin pelattavana hahmona. Jaakon – tai todenmukaisemmin tämän täsmällisen kaksoisolennon – ohjaksiin aletaan päästä alkaen marraskuun 11. päivä, jolloin päivänvalon näkee peliin julkaistava Handsome Jack Doppelganger Pack.

Handsome Jackin erikoisuus Pre-Sequelissa tulee olemaan tämän kyky tehdä digitaalisia klooneja itsestään. Kloonit luonnollisesti auttavat pelaajaa taisteluissa, ja riippuen tavasta, jolla hahmoa on kehittänyt, voivat kloonit ansaita pelaajalle erinäisiä bonuksia tai auttaa selviämään pahemmistakin pulista. Myös esimerkiksi rahan kerääminen voimistaa usein Jackia.

Handsome Jack Doppelganger Pack tulee kustantamaan sellaisenaan noin kymmenen euroa, mutta se kuuluu myös osaksi Borderlands: Pre-Sequelin noin 30 euron kausikorttia. Kausikortti kattaa neljä pelin laajennusta.

Lähde: Borderlands

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Roinaa kuva
Roinaa

Alle kuukausi julkaisusta tulee jo ensimmäinen dlc. Olisi voinut sisällyttää jo peliin.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Hmm en muista pelissä olleen ketään Jaakko nimistä hahmoa.

Käyttäjän Jessepulla kuva
Jessepulla
Lainaus käyttäjältä Roinaa

Alle kuukausi julkaisusta tulee jo ensimmäinen dlc. Olisi voinut sisällyttää jo peliin.

Ei tuossa ole mitään ihmeellistä, nykyään tuntuu tulevan usein jo julkaisupäivänä (pahimmillaan lisäsisältö löytyy valmiina levyltä, mutta on "lukkojen takana").

Käyttäjän Mr.Monttu kuva
Mr.Monttu

Ihanan kallista...kyllä gearbox osaa rahastaa <3

Käyttäjän Jarppa kuva
Jarppa
Lainaus käyttäjältä Mr.Monttu

Ihanan kallista...kyllä gearbox osaa rahastaa <3

Varsinkin kun on 2K Australian peli eikä Gearboxin...

Eikös Borderlands 2:n Gaige (Mechromancer) ollut lähes sama tapaus? Gaige vain oli pre-order bonus.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Jarppa

Eikös Borderlands 2:n Gaige (Mechromancer) ollut lähes sama tapaus? Gaige vain oli pre-order bonus.

Tutturuuu~~
Kyllä näin oli, sitten myöhemmin tuli Psycho. Tosin niin se kakkososakin oli jo marginaalista rahastamista varsinkin jollain viisi euroa maksavalla capin nostamisella ja euron skineillä joita voi käyttää vain yhdellä hahmolla.
Tämä peli tosin haiskahtaa vielä enemmän rahastukselta, koska graafisesti ja näemmä pelillisestikin peli on lähes identtinen kakkosen kanssa. Eivät vaan saaneet enää rahastettua kakkosella season passin ulkopuolisella sisällöllä, niin julkaisivat kokonaan uuden pelin jos vaikka ihmiset erehtyisivät ostamaan varsinkin kun nyt voi pelata niillä rakkailla hahmoilla mitkä vain puhuivat aiemmin. Hyvin jännä etteivät uusille konsoleille saaneet peliä, koska silloin pelillä olisi voinut olla hyvä syy olla olemassa, kuten tarjota sama pelikokemus parempana laitteella jolla vanhempaa osaa ei ole saatavilla.

Tykkäsin kakkosesta, mutta vain kaverien kanssa pelatessa ja yritäpä siinä vakuutella kavereita ostamaan sama peli 50€ hintalapulla varsinkin kun edellisen pelin Tiny Tina lisärin lopussa mikkichatistä kuului että se oli siinä eikä ikinä enää.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

"Tykkäsin kakkosesta, mutta vain kaverien kanssa pelatessa ja yritäpä siinä vakuutella kavereita ostamaan sama peli 50€ hintalapulla varsinkin kun edellisen pelin Tiny Tina lisärin lopussa mikkichatistä kuului että se oli siinä eikä ikinä enää."

Kerrassaan legendaarista! =D