Harrison: Eurooppa tärkein markkina-alue / Uutiset / pelaaja.fi

Harrison: Eurooppa tärkein markkina-alue

25.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
51

Perjantaina Euroopassa julkaistun PlayStation 3:n lanseeraustilaisuudessa Lontoon Oxford Streetillä oli mukana myös Sony-pomo Phil Harrison. Mies kertoi GameIndustry.bizin haastattelussa, että vanha manner on avain konsolin menestykseen.

- Tämä on yksi kolmesta maanosasta, mutta se on kaikista tärkein. Täällä on eniten valtioita, eniten asukkaita ja eniten erilaisia kulttuureita. Euroopan tärkeydestä kertoo myös tänne julkaisupäiväksi saatujen konsolien määrä: se rikkoo kaikki edelliset ennätyksemme, Harrison selitti.

- Olen nähnyt aiempienkin PlayStationien julkaisut täällä Oxford Streetillä, mutta tämä on mielestäni ylivoimaisesti tärkein. Olen todella pahoillani kaikkien odottamaan joutuneiden puolesta, mutta nyt he saavat käsiinsä parhaan pelikonsolin parhailla peleillä ja parhaalla nettipalvelulla, hän jatkoi.

Harrison on näköjään ainakin itse päässyt hyvin yli eurojulkaisun myöhästymisestä. Tuotteet eivät kovinkaan usein saavu viimeiseksi niiden tärkeimmille markkina-alueille, mutta PS3-pelaajat voivat kiittää kärsivällisyyttään: nyt tarjolla on enemmän pelejä ja hiotumpi laitteisto.

Lisää tunnelmia Sonyn uutuuskonsolin julkaisusta voit lukea täältä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän The Rellu kuva
The Rellu

Älä yritä, Phil. Et sinä meistä eurooppalaisista oikeasti välitä.

Käyttäjän Tuoppi kuva
Tuoppi

Hmmm...
Epäilen!
PS3 julkaistiin vasta viime perjantaina euroopassa, niin en usko että eurooppa on tärkein alue.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eurooppa on tärkein markkina-alue, eiköhän siis vituteta eurooppalaisia ja kusta linssiin!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Pliis Sony, käskekää pomojenne olla hiljaa ettei aina tarvitsisi tuntea myötähäpeää kun he sanovat jotain.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Niin se olikin hyvä asia, että me saimme koneen viimeisinä, riisuttuna mallina ja kaikkein kalleimmalla... Kiitos, nyt ymmärrän!

Sinällään hassua on, että nämä lausunnot ja niiden "faktat" ovat täyttä puppua koskivat ne sitten konsolia itseään tai ns yleistietoa...

Ennenkuin saan miljoona miinuspistettä sanon vielä sen, että odotan mielenkiinnolla Euroopan virallisia myyntilukuja (onko niitä jo?) ja pelien ns. seuraavaa aaltoa... Niinät voi jo päätellä jotain.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tietääkö kukaan mistä voisi nyt näitä myyntilukuja Euroopassa katsoa?

Käyttäjän exi90 kuva
exi90

Kyllä Eurooppa voi olla täkein markkina-alue, mutta kuinkahan usein tuote saapuu viimeiseksi sen tärkeimmällä markkina-alueella?

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Vähän kyllä vaikea uskoa tohon,mutta Phil ja kumppanit taas paikkaamassa taas omaa Egoaan että yöunet sujuisivat paremmin. Ei vaan ei se nyt niin vakavaa ole,mutta kyllähän se hyvä on kuulla itse Phil:in suusta ja toivottavasti edes puolet oli totta. Hän itse sen vain tietää mitä ajattelee.

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

"Mitäs muute parempaa näis €uro koneissa on verrattuna Japsi ja Jenkkiversioihin? Eli mitäs ne onkaan kaikkee hionnu paremmaks?"

Tällä viitattiin nyt lähinnä firmware-päivityksiin, jotka ovat parantaneet konsolin toimivuutta ja ominaisuuksia.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

No, jos lasketaan USA:n ja Japanin asukkaat yhteen, niin eiköhän Euroopassa kuitenkin ole vielä enemmän asukkaita. Vai? Ja nämä kolmehan ovat tunnesti ne tärkeimmät alueet... Tätä Harrisonkin tarkoitti. Voisiko jotkut ystävällisesti miettiä vähän aikaa, ennekuin alkavat kommentoimaan ylipäänsä yhtään mitään kun aika monta kertaa faktat ovat jääneet jonnekin matkan varrelle. Tai sitten niistä ei ole vain välitetty. En tiedä.