Harry Potter: Hogwarts Mystery avaa Tylypahkan ovet taas tässä kuussa

Roolipelihenkinen Harry Potter -seikkailu Hogwarts Mystery saapuu tässä kuussa.

6.4.2018 19:26

Taskukokoisen Tylypahka-seikkailun tarjoava Harry Potter: Hogwarts Mystery on päivätty. Pelin maailmanlaajuinen julkaisu tapahtuu 25. huhtikuuta, jolloin se ilmestyy samanaikaisesti Android- ja iOS-alustoille.

Hieman uusia yksityiskohtia Hogwarts Mysterysta on niitäkin tullut julki. Kehittäjä Jam City on varmistanut, että pelissä päästään kuulemaan ääninäyttelyä tutuilta henkilöiltä, sillä monet Harry Potter -leffoista tutut kasvot ovat palanneet rooliinsa uudella pelillä. Esiintymisen seikkailussa tekevät niin Michael Gamon, Maggie Smith, Gemma Jones, Sally Mortemore kuin Warwick Davis.

Hogwarts Mystery sijoittuu ajallisesti ennen varsinaisten Harry Potter -kirjojen tapahtumia. Tarinallisesti hieman vapaammassa ympäristössä luomaan päästäänkin oma velho- tai noitaoppilas, joka osallistuu niin erilaisille Tylypahkan oppitunneille, sosialisoi muiden oppilaiden kanssa ja tutkiskelee tietysti muutenkin suosittua taikuusuniversumia.

Pelin julkaisee Warner Brosin uusi Portkey Games -osasto, jonka kautta tuloaan tekee myös Pokémon GO -teknologialla tehty Wizards Unite. Toiveena firmalla olisi vielä tehdä Harry Potter -konsolipelejäkin.

Lähde: Jam City (Twitter)

Lisää luettavaa