Harry Potter: Hogwarts Mystery esittäytyy ensimmäisellä trailerilla / Uutiset / pelaaja.fi

Harry Potter: Hogwarts Mystery esittäytyy ensimmäisellä trailerilla

18.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uutta Harry Potter -pelattavaa tovin tauon jälkeen tarjoilevasta Harry Potter: Hogwarts Mysterysta on julkaistu ensimmäinen traileri. Mobiililaitteille kehitteillä olevasta eräänlaisesta roolipelistä saadaan siinä näyte varsinkin taidetyylin osalta, vaikka on mukaan mahtunut myös hieman vihjeitä pelattavuudenkin luonteesta.

Trailerin yhteydessä pelin julkaisija Portkey Games on paljastanut, että Hogwarts Mysteryn tapahtumat sijoittuvat aikaan jonkin verran ennen Harry Potter -kirjojen tapahtumia. Pelaajan luoma velho- tai noitaoppilas seikkailee Tylypahkassa sen sijaan samoihin aikoihin Nymfora Tonksin ja Bill Weasleyn kaltaisten persoonien kanssa.

Android- ja iOS-pelaajille Harry PotterHogwarts Mystery on luvattu saataville vielä täksi vuodeksi. Sitä kehittää Los Angelesissa sijaitseva Jam City -studio, joka on tehnyt myös esimerkiksi Marvel-mobiilipeli Avengers Academyn. Portkey Games -nimen alla tulossa on myös Pokémon GOn ideoihin ja teknologiaan nojaava Wizards Unite sekä mahdollisesti joskus peräti vielä konsolipelattavaakin.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Odotettavissa todella bugista ja jämähtelevää meininkiä, tekijä kun on futurama mobiilipelin tekijältä...