Harry Potter kohtaa Skyrimin verkkomaailmassa? Slender Man -kehittäjät paljastivat fantasiaroolipeli Citadel: Forged with Firen / Uutiset / pelaaja.fi

Harry Potter kohtaa Skyrimin verkkomaailmassa? Slender Man -kehittäjät paljastivat fantasiaroolipeli Citadel: Forged with Firen

14.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Kauhugenreä edustaneesta Slender: The Arrivalista alkunsa saanut pelitalo Blue Isle Studios on laittamassa varsin uudenlaisen vaihteen silmään seuraavalla pelillään. Viimeisimpänä studio on paljastanut Citadel: Forged with Firen, joka on verkko-ominaisuuksilla kyllästetty fantasiaroolipeli.

Verkkopainotteisuus nousee Citadelissa esiin sen rakenteessa, jonka luvataan rohkaisevan pelaajia tekemään melkeinpä mitä huvittaa. Tarjolla on niin perinteisempiä sankarileikkejä kuin pelimaailman tutkiskelua, mutta yhtälailla metsästämään pääsee muita pelaajia, ja tarjolla onpa mahdollisuuksia rakentaa omia linnojakin.

Varsinainen pelaaminen tapahtuu ohjeistamalla omaa maagihahmoa, joka perinteisten lähitaisteluaseiden lisäksi kykenee vahvoihin takoihin ja voi lennellä esimerkiksi luudallakin. Pelimaailman otukset ovat myös sekä uhka että mahdollisuus, sillä niitä voi kesyttää puolelleen.

Ensimmäisten saataville Citadel: Forged with Fire saapuu jo 26. heinäkuuta, kun se saa varhaisjulkaisun Steamin Early Access -pelien joukossa. Myöhemmin se on tarkoitus saada myös PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Lähde: Blue Isle Studios

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Samalla sekä huvittavan että hiton siistin näköistä menoa! Pitää tätä varmaan hieman silmällä pitää.