Harry Potteria halutaan taas kovasti pelattavaksi – tulossa uusia konsoli- ja mobiilipelejä / Uutiset / pelaaja.fi

Harry Potteria halutaan taas kovasti pelattavaksi – tulossa uusia konsoli- ja mobiilipelejä

12.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Warner Bros. on aikeissa tuoda useampia kokonaan uusia Harry Potter -pelejä maailmaan. Mediajätti on perustanut hankettaan varten kokonaan uuden Portkey Games -julkaisubrändin, jolta luvataan vielä niin mobiili- kuin konsolipelattavaa. 

Kaksi ensimmäistä Portkey Gamesin peliä ovat Harry Potter: Hogwarts Mystery ja Harry Potter: Wizards Unite, joista jälkimmäinen julkistettiin jo aiemmin tänä vuonna Pokémon GO -kehittäjä Nianticin tuella. Yhdessä Porkey Gamesin kanssa tällä viikolla paljastunut Hogwarts Mystery on sekin mobiilipeli, joskin Pokémon GO -tyylisen kokemuksen sijaan siitä on luvattu tarinavetoista roolipeliä.

Luomaan Hogwarts Mysteryssa päästään oma nuori velho, joka lähtee opiskelemaan Tylypahkaan. Siellä kohdattavissa on niin uusia kuin tuttuja kasvoja ja lähdetään harrastamaan monia tuttuja aktiviteetteja aina kaksintaistelusta taikajuomien keittelyyn.

Hogwarts Mysterya kehittää yhdysvaltalainen Jam City -studio, jonka aiempiin töihin lukeutuvat Avengers Academy ja Futurama: Worlds of Tomorrow. Pelin on tarkoitus saapua ensi vuonna.

Lähde: Pottermore (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.