Harry Potterin oma Pokémon GO -tyylinen peli jää virallisesti ensi vuoteen – tässä ensimmäinen kiusoitteluvideo / Uutiset / pelaaja.fi

Harry Potterin oma Pokémon GO -tyylinen peli jää virallisesti ensi vuoteen – tässä ensimmäinen kiusoitteluvideo

14.11.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Pokémon GOn jalanjäljissä kulkeva Harry Potter -mobiilipeli Wizards Unite on virallisesti saapumassa ulos ensi vuonna, Warner Bros ja Niantic Labs ovat vahvistaneet.

Vielä aiemmin tänä vuonna yhtiöissä eläteltiin toiveita tämän vuoden lopulle osuvasta julkaisusta, mikä olisikin tuonut sen mukavan lähelle uuden Fantastic Beasts -elokuvan ensi-iltaa. Nyt tyytyä täytyy vasta lyhyeen teaser-videoon, joka ei kerro itse pelistä vielä paljoa. Lähinnä se vihjaa, että velhomaailma on paljastumisen partaalla, mikä lienee pelin keskeisimpiä teemoja.

Lyhyessä kuvauksessa Warner ja Niantic ovat kertoneet, kuinka Wizards Unite haastaa tutkimaan oikeaa maailmaa globaalien mysteerien, taikomisen ja ikonisten hahmojen sekä otusten kohtaamisen merkeissä. Nianticin mukanaolon myötä peli nojaa vastaavaan teknologiapohjaan kuin Pokémon GO, joskin sen ohella työtä pelin parissa tekee Warner Brosin oma San Franciscossa sijaitseva kehitystiimi.

Harry Potter: Wizards Unitea aiemmin Warner Bros. julkaisi jo aiemmin tänä vuonna myös Harry Potter -mobiilipeli Hogwarts Mysteryn. Se tuotiin saataville uuden Portkey Games -brändin alla, jonka nimissä olisi tarkoitus saada pelejä mahdollisesti vielä myös konsoleille. Aiemmin lokakuussa julkisuuteen vuotikin lupaavaa pelikuvaa isommasta Harry Potter -toimintaroolipelistä.

Lähde: Warner Bros

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Kuinkakohan tälle riittää pelaajia. Jotenkin en usko että niin paljoa lisäävät syvyyttä pelimekaniikkoihin, tai edes erilaisuutta, että merkittäväsi eroasi Pokemon Go:sta.