Jälleen yksi Dota 2 -hahmo on paljastunut osana pelin vuosittaista The International -turnaustapahtumaa. Myöhemmin vielä syksyn aikana tutustumaan päästään haulikkomummeli Snapfireen, joka käyttää ratsunaan iloista tuliliskoa.

Snapfiren julkistus tapahtui animaatiotrailerilla, joka auttaa tutustumaan ennen kaikkea tämän persoonallisuuteen. Todennäköisesti vihjeitä sen kyvyistä on kuitenkin myös ripoteltu mukaan.

Itse The International -turnauksen osalta nyt viikonloppuna käydään ratkaisevat viimeiset ottelut tämän vuoden Dota 2 -mestaruudesta. Mukana on jälleen suomalaisedustusta, sillä Jesse ”JerAx” Vainikan ja Topias ”Topson” Taavitsaisen OG-joukkue on onnistunut varmistamaan paikkansa ainakin kolmen parhaan joukossa. Viime vuonna kaksikko ylsi mestaruuteen asti.

Kahden vuoden takainen mestari Lasse ”MATUMBAMAN” Urpalainen oli hänkin mukana turnauksessa. Hänen Chaos Esports Clun -joukkue ei yltänyt tällä kertaa kuitenkaan lohkovaihetta pidemmälle.

Tapahtuman edistymistä on voinut pitää silmällä esimerkiksi virallisilla The International -sivuilla.

Käynnissä The International -päätapahtuma on ensimmäistä kertaa tällä kertaa Shanghaissa. Tapahtuman palkintopotti on jälleen kerran ennätyksellinen, sillä parhaillaan Dota 2:n Battle Passin kautta rahoitettava summa on jo lähes 35 miljoonan dollarin kokoinen. Yksinomaan voittajajoukkueelle irtoaa siitä reilut 15 miljoonaa.

Vuosi sitten palkintopotti oli reilut 25,5 miljoonaa dollaria.

Lisää luettavaa