Hautojen ryöstöä ja murhadraamaa – tässä heinäkuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Hautojen ryöstöä ja murhadraamaa – tässä heinäkuun PlayStation Plus -pelit

29.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7
PlayStation Plus, Rise of the Tomb Raider, PS Plus, Erica, 10 vuotta, Sony, PlayStation,

Sony on vahvistanut ensi kuun PlayStation Plus -jäsenille tarjottavat etupelit. Heinäkuun 7. päivä tarjolle tuodaan poikkeuksellisesta taas kolme eri nimikettä, sillä sopivasti PlayStation Plus yltää samalla täyteen kymmenen vuoden ikään.

Heinäkuun PlayStation Plus -pelit ovat:

  • Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration (PS4)
  • NBA 2K20 (PS4)
  • Erica (PS4) *vaatii älypuhelimen

Ennen vaihdosta lunastamassa ehtii käydä vielä Star Wars Battlefront II:n ja Call of Duty: WWII:n.

Kymmenvuotisen taipaleen kunniaksi Sony julkaisee myöhemmin tällä viikolla myös rajapyykkiä juhlivan PS4-teeman, minkä ohella vielä plussatta olevat pelaajat voivat kokeilla verkkopelaamista 4.-5. heinäkuuta ilmaiseksi. Oheisella kuvalla Sony on myös hahmotellut palvelun eri vaiheita läpi vuosien.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Aika p*ska kattaus 10-vuoden juhlistamista varten.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

No viimeinkin! Olen pantannut varmaan kaksi vuotta Rise of the Tomb Raiderin ostoa, koska tiesin sen tulevan plussapeliksi ennemmin tai myöhemmin. Muuten en muista, milloin olisin viimeksi vaivautunut lataamaan kuukauden ilmaispelejä. Indiepelien poisjättö ja kattauksen pienentäminen kahteen lässäytti koko palvelun kertaheitolla. Viimeaikaisista ilmaispeleistä kiinnostavimmat (esim. Unchartedit, WipeOut Omega Collection, Trials Fusion) olen vastaavasti ostanut jo kauan sitten.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

Onpa huono kattaus 10 juhlavuoden kunniaksi Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration on ainoa hyvä peli jota suosittelen pelamaan paras tomb raider peli tähän mennessä.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Huonoja pelejä muka? Pöh! Siihen sen enempää puuttumatta totean vain, että Erica ei vaadi enää älypuhelinta, interaktio hoituu ohjaimen touchpadilla. Suosittelen muutenkin Ericaa, jännittävä ja kaikin puolin laadukkaasti tehty FMV-peli.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Urheilua ei kiinnosta ja Tomb Raiderit on pelattu. Tästä päästään taas siihen, että usein nimenomaan se "neverheard"/whatever-indie on se, jota edes kannattaa testata. Usein osoittautuvat vielä vähintään viihdyttäviksi ja vaikka eivät, niin mitäpä siinä häviää. Game Pass on toinen aarrearkku, josta löytää piilotettuja helmiä niin, ettei ehdi kohta muuta tarjontaa pelaamaan. Eilen tuli aloitettua The Messenger: kovaa settiä tasohyppely-fanille!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Meh

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

No onhan tämä nyt parempi kattaus verrattuna viimeiseen pariin kuukauteen.

Nostoja