Hävittäjädraama jatkuu taas! Ace Combat 7 paljastui virallisesti / Uutiset / pelaaja.fi

Hävittäjädraama jatkuu taas! Ace Combat 7 paljastui virallisesti

5.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Bandain Namcon jo yli 20 vuotta vanhan Ace Combat -sarjan uusin osa Ace Combat 7 on paljastunut virallisesti. Ainakin PlayStation 4:lle matkalla oleva lentelypeli on sarjan ensimmäinen nykysukupolven konsoleille saapuva osa, mikä Namcon mukaan tulee näkymään käytännössä fotorealistisen graafisen annin muodossa.

Tietysti räväkkää hävittäjätoimintaa Ace Combat 7:ltä voidaan myös odottaa. PlayStation 4:llä peli on tukemassa tällä kertaa myös PlayStation VR -kakkuloita, minkä myötä lentelemään päästään nyt virtuaalitodellisuudessa Unreal Engine 4 -pelimoottorin voimistamana.

Ohessa Ace Combat 7:n julkistustraileri.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Traileri oli vähän outo. Mitä tuo tyyppi tuonne sekaan on hyppäämässä? Pelihän on aina aika ajoin kiinnostanut, sillä yleensäkin ottaen tuollainen lentäjäpilotointi on parhaimmillaan todella hauskaa. Eipä sitä ole kuitenkaan tullut oikeastaan harrastettua kuin Battlefield 1943:ssa ja joskus muinaisessa G-Policessa. Niin ja Rogue Squadronissa tietenkin! Ja kyllä, nimenomaan omat pelaukset lentelyn suhteen painottuvat arcadeen.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

huomaa myös että on arcade räiskintää kun ammutaan 4 ohjusta yhden lentokoneen perään ja kaikki vielä samaan aikaan

Nostoja