Haze vain PlayStation 3:lle? / Uutiset / pelaaja.fi

Haze vain PlayStation 3:lle?

3.09.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
47

Free Radicalin uusin tuotos Haze on tulossa näillä näkymin yksinoikeudella PlayStation 3:lle. TimeSplittersistä tutun Free Radicalin tuotoksen oli tarkoitus tulla pc:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle samaan aikaan, mutta Sonyn ostettua yksinoikeuden tälle vuodelle muut versiot siirtyivät ensi keväälle.

Nyt kuitenkin julkaisija Ubisoft kertoo, ettei muita versioita ole toistaiseksi kehityksessä ollenkaan. Firman puhemiehen mukaan Ubisoft on tulevaisuudessa valmis solmimaan sopimuksia myös muiden firmojen kanssa Hazen julkaisua koskien, mutta tällä hetkellä PS3 on ainoa alusta, jolle peliä tehdään.

Lähde: Gamespot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

En oikein ole tästä ollut erityisen kiinnostunut,mutta todella komeata räiskettä ainakin. Tämä oli muuten jo tiedossa muutenkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eikö vasta ollu, että Sony ei osta yksinoikeuksia. :D

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli erittäin lupaava... Ehkä yksi kaikkien aikoje parhaimpia Killxone 2:n rinnalla. PS3 on nyt kyllä saanut räiskintäpeleissä niskaotteen muista konsoleista.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Hienoltahan peli näyttää, mutta tuntuu siltä että tämä on koettu jo NIIN monesti. Vai olenko missannut jonkun suuren erikoisominaisuuden?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Peli erittäin lupaava… Ehkä yksi kaikkien aikoje parhaimpia Killxone 2:n rinnalla. PS3 on nyt kyllä saanut räiskintäpeleissä niskaotteen muista konsoleista."

minä ku kuvittelin että xbox360 jatkaa siitä mihin xbox jäi mutta toisin on kaikki kiinnostavimmat räiskinnät tuleekin ps kolmelle ja monta tottakai kiinnostavaa tulee molemmille.autopeleissäkin plösö näyttää pääsevän boxin ohi jos forza oli mikkihiiren mielestä parasta mitä autopelit voi olla.tasohyppelyitä taas boxille ei ole koskaan tullu olisko siinä nyt boxin paikka?en menetä uskoa kyllä tuo imuri saa jäädä mun hyllyyn on sille kuitenkin paljon hyviä pelejä tulossa.nyt kun hyllystä löytyy kaikki kolme ps3,wii,xbox360 ei mikään hyvä peli tule jäämään väliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ainoa asia mikä oikeastaan saa minut innostuneeksi tästä pelistä on se että Free Radical tekee tämän. Muuten tästä pelistä en tietäisi muuten yhtään mitään enkä välittäisi tietääkään. Uskon että viihdyttävä peli on mutta jaksaako tuota pelata sen yhden pelikerran jälkeen enää?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Videoiden perusteella melkoisen komeeta ryskettä.

Käyttäjän Tuninki kuva
Tuninki

PS3:sellekin alkaa pikkuhiljaa tulemaan melko kovia yksinoikeuksia.
Voin vain kuvitella arvosanoja mitä MGS4, Killzone 2, GT5 ja tämä uusi tulokas Haze tulee repimään.
Hyvälle näyttää PS3:n tulevaisuus.

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Miksi ihmeessä kaikki hehkuttaa tuota Killzone 2:a?
Ensimmäinen Killzone oli räiskintäpelien vitsi. Parin trailerin ja kuvan perusteellako kaikki odottavat Killzoone 2:ta suuria? Tiedän monia loistopelejä mitä Ps3:lle on tulossa, mutta Sony fanit aina mainostavat niitä kaikkein huonoimpia?

Hazesta tulee melko varmasti loisto peli (Timesplitterin tekijät osaa!), mutta odotan kyllä enemmän sitä Timesplitter 4:ää.

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Timesplittersit ovat loistavia pelejä ja niin on luultavasti myös haze. Free Radicalilla sen verran ammattitaitoinen tiimi että tuskin epäonnistuvat.