HBO:n The Last of Us -televisiosarja alkaa saada muotonsa – tässä nyt ensimmäinen kuva / Uutiset / pelaaja.fi

HBO:n The Last of Us -televisiosarja alkaa saada muotonsa – tässä nyt ensimmäinen kuva

27.09.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5
The Last of Us, Moninpeli, Naughty Dog, The Last of Us Day, HBO, televisiosarja, tv-sarja, chernobyl, Craig Mazin

Ensimmäinen virallinen kuva HBO:n The Last of Us -televisiosarjasta on tuotu julki.

Kuva on luonteeltaan vielä hyvin kiusoitteleva, mutta se tarjoaa silti ensimmäisen silmäyksen Pedro Pascalin näyttelemään Joeliin ja Bella Ramseyn Ellie-hahmoon. Sarjaa on kuvattu parhaillaan Kanadassa niin Naughty Dog -pomo Neil Druckmannin kuin Chernobyl-sarjan luoja Craig Mazinin käsikirjoituksen voimin. Druckmannin on ollut määrä myös ohjata osa sarjan jaksoista.

Kuva julkaistiin sunnuntaina vietetyn niin sanotun The Last of Us -päivän kunniaksi, jonka yhteydessä julki tuotiin jälleen varsinkin runsaasti uusia oheistuotteita, kuten The Last of Part II: Covers and Rarities -niminen musiikkijulkaisu. Naughty Dog on samalla muistanut huomioida, että The Last of Us Part II:sta omaksi projektikseen irronnut moninpelihanke elää edelleen myös sekin.

– Lyhyesti sanoattuna se on työn alla. Näemme yhteisön kommentit monien teistä kaivaten moninpeliä ja haluten lisätietoja. Tällä hetkellä sanomme, että rakastamme sitä, mitä tiimi on kehittämässä ja haluammme antaa heille hieman lisää aikaa rakentaa kunnianhimoista projektiaan. Paljastamme lisää, kun olemme valmiita, Naughty Dogin blogissa kerrottiin.

Lähde: Naughty Dog, The Last of Us Day (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

No ehkä vähän samaa näköä pelin hahmoissa suopa nähä miltä sarja näyttää 🙄

Käyttäjän akitus kuva
akitus
Lainaus Hitman 47

No ehkä vähän samaa näköä pelin hahmoissa suopa nähä miltä sarja näyttää 🙄

Sillä ei ole hirveästi merkitystä että ovatko näyttelijät esikuviensa kaksoisolentoja, muutenkaan ei kannata katsoa mitään vanhoja kuvia näyttelijöistä missä heillä ei ole roolihahmojensa asuja ja meikkejä päällä. Se on lopulta kaikkein tärkeintä että he pystyvät näyttelemään hahmoja uskottavasti, tässä ei ole kyse mistään cosplaysta.

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Toivottavasti sarjassa olisi pelin tuoma maailman raakuus mukana. Saa nähdä missä ikärajassa pyöritään.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Ellie näyttää tuossa kuvassa ihan Dinalta.

Käyttäjän Nelia19 kuva
Nelia19

Hahmojen ulkonäön sijaan hieman huolettaa, onko käsikirjoitusta menty muuttelemaan kuinka paljon. Henk.koht. en itse tykännyt Druckmannin asenteesta TLOU2:n kohdalla, joten toivottavasti ei ole mennyt tämän adaptaation kanssa "päivittämään" alkuperäistä tarinaa liikaa.