HBO:n The Last of Us -televisiosarja sai tähtensä – tuttuja kasvoja luvassa Game of Thronesista ja The Mandalorianista / Uutiset / pelaaja.fi

HBO:n The Last of Us -televisiosarja sai tähtensä – tuttuja kasvoja luvassa Game of Thronesista ja The Mandalorianista

11.02.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

HBO:lle matkalla olevan The Last of Us -sarjan pääosanesittäjät ovat löytyneet. Tekijät ovat vahvistaneet, että Joelin rooliin on valikoitunut televisiota varten niin The Mandalorianista, Game of Thronesista kuin Narcosista tuttu Pedro Pascal, kun taas Ellien ottaa tulkittavakseen Game of Thronesissa myöskin ilahduttanut Bella Ramsey.

Naughty Dogin hittipeliin perustuva sarja sai virallisesti vihreää valoa aiemmin syksyllä. Sarjaa on mukana käsikirjoittamassa pelin luojiin lukeutuva Neil Druckmann niin kuin HBO:n kiitellyn Chernobyl-sarjan luonut Craig Mazin. Sonyn tuore pelielokuvia- ja -sarjoja tuottava PlayStation Productions on mukana hankkeessa yhdessä Sony Pictures Televisionin, Naughty Dogin, Word Gamesin ja The Mighty Mint -tuotanyhtiön kanssa.

Ainakin tähän asti on annettu ymmärtää, että sarja seuraisisi omalla tavallaan alkuperäisen The Last Us -pelin tapahtumia. Ilmestymisajankohtaa sarjalla ei toistaiseksi vielä ole.

Lähde: Deadline, The Hollywood Reporter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Ulkonäön perusteella ihan hyvät valinnat roolehin. Pascal on The Mandalorianissa jota olen joitain jaksoja katsonut mutta sen perusteella on vaikea sanoa näyttelijänlahjoista. Innolla odotan tätä sarjaa.

Käyttäjän Spaceman kuva
Spaceman

Pascal on varmasti hyvä valinta, toiminut hyvin lapsenvahtina Mandalorianissakin.

Mutta Bella Ramsey on ihan tajuttoman hyvä valinta! Hän varasti shown jokaisessa Game of Thrones -jaksossa, jossa esiinty, aivan ikoninen, jäätävän hyvä suoritus. Roolin piti jäädä parin jakson mittaiseksi, mutta (ansaittu) fanisuosio takasi jatkoa myös finaalikaudelle asti. Ihan mahtavaa, että pääsee näin isoon rooliin tässä.

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

Itselleni Pascal on tuttu lähinnä Narcos sarjasta ja oli kyllä ihan helvetin hyvä suoritus häneltä.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En oikein tiedä mitä mieltä tästä olisi. Pascalia on nähnyt viime aikoina ihan liikaa joka paikassa, että tämän pystyisi nyt suorilta mieltämään Joelin rooliin. En myöskään "ostanut" tämän isähahmoutta Mandalorianissa oikein missään vaiheessa.

Lyanna Mormont (Bella Ramsey) oli hyvä hahmo GoTin 6. kaudella mutta sitten sarjan vetäjinä hääräävä idioottikaksikko alkoi kirjoittaa hahmoa fanisuosio, eikä logiikka edellä. Lyannalle suotiinkin yksi viimeisen kauden typerimmistä kuolemista, kun yhtäkkiä GoTin maailmassa 13-vuotias tyttö saa rynniä yksin taisteluun ja tietenkin tälle on annettava vielä jättiläinen tapettavaksi... koska ilmeisesti GoTin tehtävä on nyt voimaannuttaa pikkutyttöjä, jotka eivät edes saa katsoa sarjaa.

Saapa nähdä. Odotukset ei ole lähtökohtaisestikaan korkealla ja nämä näyttelijävalinnat tuntuu nyt ehkä aavistuksen bisnesratkaisulta.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Pedro Pascal oli hyvä Game of Thrones -roolissaan. Muuten en ole hänen töitään tainnut nähdäkään.

On muistettava, että nykypäivän hengen mukaisesti on "problemaattista", että chileläistaustainen näyttelijä esittää Joelia. Tosin tämäkin sääntö taitaa vain päteä silloin, jos tummat hahmot korvataan valkoisilla näyttelijöillä.

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski
Lainaus Kornholic

On muistettava, että nykypäivän hengen mukaisesti on "problemaattista", että chileläistaustainen näyttelijä esittää Joelia. Tosin tämäkin sääntö taitaa vain päteä silloin, jos tummat hahmot korvataan valkoisilla näyttelijöillä.

Juurikin näin.