HD-grafiikka ja nettipeli valloittavat Wii Sportsin, Wii Fit U:ta jakoon puoli-ilmaiseksi

Nintendo on aikeissa tuoda alkuperäisen Wii Sportsin Wii U:lle Wii Sports Club -palvelun muodossa. Puolestaan Wii Fit -faneille se tarjoaa kuntoilusarjan uusinta osaa kevennettyyn hintaan.

18.9.2013 15:54

Nintendon Wii-konsolin mukaan aikoinaan pakattu Wii Sports -urheilupelikokoelma on tekemässä paluun Wii U:lla. Nintendo vahvisti keskiviikkona lähetetyssä Nintendo Direct -presentaatiossaan, että se on eShopin välityksellä tarjoamassa pian ladattavaksi Wii Sports Club -nimellä kulkevan sovelluspalvelun.

Wii Sports Clubin myötä pelaajille ollaan tarjoamassa mahdollisuus pelata Wii Sportsista tuttua golfia, tennistä, keilausta, baseballia ja nyrkkeilyä päivitetyssä kuosissa. Kukin peli on nyt tukemassa teräväpiirtoa ja verkkopelaamista, minkä ohella pelit on rakennettu Wii Motion Plus -teknologian varassa toimiviksi.

Sellaisenaan Wii Sports Club on ilmaiseksi ladattava tuote, mutta varsinaisesta pelaamisesta joutuu maksamaan. Yksittäisiä pelejä Nintendo myy palvelussa noin kymmenellä eurolla kappale. Vaihtoehtoisesti pelaajat voivat kuitenkin maksaa myös aina tarvittaessa Nintendolle kaksi euroa, jolloin kaikki Sports Clubin tarjolla olevat pelit ovat pelattavissa 24 tunnin ajan.

Clubin ensimmäistä kertaa käynnistäville Nintendo tarjoaa 24 tunnin kokeilujakson tarjolla oleviin peleihin.

Wii Sports Club saadaan Wii U:n eShopiin marraskuun 7. päivä. Aivan kaikki pelit eivät tosin ole välittömästi tarjolla, vaan vasta tenniksen peluu ja keilaaminen luonnistuvat tuolloin.

Uusitun Wii Sportsin esittelyn ohella Nintendo antoi Directissaan lisätietoja myös tavasta, jolla se aikoo jaella Wii U:lle loppuvuodesta saapuvaa Wii Fit U -kuntoilupeliä. He, ketkä jo omistavat Wii U:n ja Wii Fitissa käytettävän Balance Board -lisäohjaimen, voivat marraskuun alusta aina tammikuun loppuun asti ladata pelin itselleen veloituksetta kuukaudeksi käyttöön.

Kun kuukausi tulee täyteen, voivat testaajat avata pelin rajattomaan käyttöön hankkimalla peliä varten luodun Fit Meter -lisälaitteen (kuvassa) ja synkronoimalla sen pelin kanssa.

Kauppoihin Wii Fit U saapuu fyysisessä kuosissa 6. joulukuuta. Sitä tuodaan tarjolle myyntipaketti, johon sisältyy pelin ohella niin Fit Meter kuin myös tasapainolauta.

Varsinainen ostettava latausversio Wii Fit U:sta saapuu myyntiin helmikuun ensimmäinen päivä.

Lisää luettavaa