Hearthstone avautui Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

Hearthstone avautui Euroopassa

24.01.2014 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
5
Hearthstone avautui Euroopassa

Keräilykorttipeli Hearthstone: Heroes of Warcraftin avoin betatesti on käynnistynyt Euroopassa, kehittäjä Blizzard Entertainment kertoo.

Nimensä mukaisesti studion Warcraft-universumiin pohjautuva peli on ladattavissa veloituksetta Battle.net-palvelusta. Battle.net-asiakassovelluksen asentamisen lisäksi peli vaatii 1,33 gigatavua vapaata kiintolevytilaa. Blizzard muistuttaa blogissaan, että peli on yhä betatestivaiheessa, eikä välttämättä edusta lopullisen julkaisun laatua kaikilta osiltaan. Uusien pelitilien aktivointi saatetaan myös keskeyttää tilapäisesti, mikäli pelin kysyntä kasvaa odottamattoman korkealle.

Viime elokuusta saakka suljetussa betatestissä ollut Hearthstone julkaistaan aluksi Windowsille ja Macille, jonka lisäksi pelistä on kehitteillä omat versiot myös iPadille, iPhonelle ja Androidille.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tuntuu että ihan kaikki kaverit jo tuota pelaavat, ovat BF4 ja LOL sekä DOTA2 matsit jääneet vähiin sen takia. Itsekkin nyt sortunut tuota HS:ää testailemaan, ihan jepa peli.

Käyttäjän TheCpp0 kuva
TheCpp0 (ei varmistettu)

En oo tätä ennen pelannut mitään kyseisen genren pelejä, ja pelaan kyllä sen mukaisesti. . . Vaan on kyllä hauska peli! Vaikka voitot ovatkin suurimmaksi osaksi tuurista kiinni (ja en henkilökohtaisesti siedä tuuripelejä oikeastaan ollenkaan) niin jostain syystä tätä jaksaa pelata aina vielä sen "yhden erän".

Käyttäjän Electric_Carcass kuva
Electric_Carcass

Tuuri on eriävissä määrin osa jokaista korttipeliä. Hearthstonessa, varsinkin rankedissa, voi pelailla helposti korttien ympäri kun oppii tuntemaan classit. Areenassa mielestäni vielä kehitettävää, mutta muuten varsin loistava läpsyttely Magicin oheen.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Pelottavan hyvä(/koukuttava) peli!

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

En ikimaailmassa kuvitellut, että tällainen peli saisi minussa mitään reaktiota aikaan, mutta nyt muutaman online-rundin jälkeen pakko myöntää, että kyllä peli on kehunsa ansainnut. Ei tämä nyt ihan kympillä ole vielä koukuttanut, mutta mukava noita kortteja on aina välillä käydä lätkimässä. Yksinkertainen oppia, mutta pinnan alta paljastuu aika monipuolinen ja haastavakin systeemi, mikä tuli ainakin itselle selväksi siinä vaiheessa, kun koitin rakentaa omaa customipakkaa. Eihän siitä tietenkään mitään hyvää vielä tällä kokemuksella seurannut.

Nostoja