Hearthstone: Heroes of Warcraft saatavilla nyt myös iPadeille / Uutiset / pelaaja.fi

Hearthstone: Heroes of Warcraft saatavilla nyt myös iPadeille

16.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Blizzardin ilmaispeli Hearthstone: Heroes of Warcraft on julkaistu virallisesti iPad-laitteille maailmanlaajuisesti. Virtuaalisen korttipelin voi käydä latailemassa itselleen Applen App Storen kautta.

Pelaamisen Applen tablettivehkeillä pitäisi sopia hyvin sekä uusille että vanhoillekin Hearthstone-pelaajille. Heartstonen mobiiliversio on täysin yhteensopiva pelin pc-version kanssa, eli kunhan käytät vain samaa pelaajatiliä kummallakin alustalla, voit pelata tutuilla korteillasi niin kotona tietokoneellasi kuin myös vaikkapa työpaikkasi vessassa iPadillasi.

Rohkaistakseen pelaajia iPad-version pariin lupaa Blizzard kaikille mobiiliversion hankkiville ilmaisen korttipaketin peliin.

Hearthstone: Heroes of Warcraft on ollut virallisesti ulkona Windowsilla ja OS X:llä hieman yli kuukauden. Tulevaisuudessa peli on tarkoitus saada vielä niin Android-laitteille, iPhoneille kuin myös Windows-tableteille.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ettei Blizzardilta jo alusta asti ollut mobiilialusta silmässä, kuitenkin suunnittelu näyttää juuri siltä että se toimii kosketusnäytöllä ja engineksikin oli valittu alustaystävällinen unity.

Käyttäjän H3kk3 kuva
H3kk3
Lainaus käyttäjältä Marioysikax

Ettei Blizzardilta jo alusta asti ollut mobiilialusta silmässä, kuitenkin suunnittelu näyttää juuri siltä että se toimii kosketusnäytöllä ja engineksikin oli valittu alustaystävällinen unity.

Olihan se selvillä heti pelin julkistuksesta että kyseessä on tableteille suunnattu free-to-play korttipeli warcraftin hahmoilla ja olennoilla. Blizzard kuitenkin haluaa tuotteillaan olevan tietty laatu ja tästä syystä halusivat testata pelin toimivuutta ja omien palvelimiensa kestoa ensin PC:llä. Ipadillä kuitenkin mahdoton tehdä minkään sortin suljettua testausta.

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Vaikka Warcraft loreen ei meikäläisellä ole minkäänlaista kosketuspintaa ennen Hearthstonea, enkä MtG:n kaltaisista korttipeleistä muutenkaa ole välittänyt, niin jostain syystä Hearthstone iski itseeni todella lujaa. Kyllähän tätä iPad-versiota ollaan innolla odotettu jo tovi. Pienen tauon jälkeen voisi nyt ruveta tätä pelailemaan enemmänkin iPadilla.

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Vois kokeilla kyl tätä heartstone pcllä.

Käyttäjän Untitled kuva
Untitled

Tämäkin vaatii jo sen iPad 2 toimiakseen, eli alkaa tämä vanha ensimmäisen sukupolven malli jäädä enemmän ja enemmän vaan netin selailuun.