Hearthstone-ohjaaja lähtee Blizzardilta – takana 15 vuoden työura / Uutiset / pelaaja.fi

Hearthstone-ohjaaja lähtee Blizzardilta – takana 15 vuoden työura

21.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Hearthstone-ohjaaja Ben Brode on jättämässä taakseen Blizzard Entertainmentin. Mies hyvästeli suursuositun virtuaalikorttipelin yhteisön Hearthstonen virallisilla foorumeilla, jossa hän muistuttaa antaneensa yhtiölle elämästään jo 15 vuotta.

Brode aloitti Blizzardilla 20 vuoden iässä testaajana, mistä hän kapusi lopulta viitisen vuotta myöhemmin osaksi pelitalon Team 5 -kehitysryhmää. Aikaiseksi tiimi sai tietysti Hearthstonen, jonka virallisesta julkaisusta tuli maaliskuussa kuluneeksi neljä vuotta.

Niin ylpeä kuin Brode onkin Hearthstonesta, on hän silti ylpeämpi tiimistä, jonka luomana peli sai syntynsä. Mies korostaakin, että vaikka hän toimi Hearthstonen julkisina kasvoina, on peli tällä hetkellä parhaimmissa mahdollisissa käsissä. Tämä ei päde pelkästään myöskään vain suunnitteluun, vaan Brode on yhtälailla tyytyväinen määrään, jolla kehittäjät ja pelaajat vuorovaikuttavat keskenään.

Seuraavaksi Broden aikomuksena on perustaa oma yritys, jonka voimin hän voi palata taas luomisen pariin. Mitä todennäköisemmin uusi firma on tekemässä pelejä, joskaan Brode kumppaneineen ei ole lyönyt asiaa vielä lukkoon.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän wlizer kuva
wlizer

Bllizard on mielestäni hieno pelitalo. Ja on ollut sitä jo ainaki 25 vuotta. Valitettavasti se ei enää ole sama kuin mitä se ennen oli.. Wowin sisältöpäivitykset on nykyään hengettömiä.. Ja jotenkin pelitalo nykyisin junnaa paikallaan.. Diablo 3 oli ihan meh.. Mutta se ei ollut samanlainen elämää suurempi seikkailu kuin Edeltäjänsä.. Ehkä nykyisiltä pelintekijöiltä puuttuu kunnianhimo.. Todistaa että he ovat parhaita tai jotain.. Rts genre on ikäänkuin lepotilassa tai kuollut. Vaikka blizzard on siitä tullut kuuluisaksi.. Overwatch on ihan ok peli. Ei hyvä ei huono. Ja hearthstoneakin jaksoi pelata muutaman erän..

En tiedä, en koe kuitenkaan enää että fanittaisin blizzardia mitä olen tehnyt wc3 fanina ja vuodesta 2004.