Hearthstonen korttipakkojen hinnat kallistuvat Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

Hearthstonen korttipakkojen hinnat kallistuvat Euroopassa

13.03.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Blizzard on ilmoittanut nostavansa digitaalisen keräilykorttipelinsä Hearthstonen korttipakkojen hintoja Euroopassa kiinteällä 11 prosentilla.

- Tarkastelemme säännöllisesti hinnoittelua ympäri maailmaa ja aika ajoin teemme muutoksia niihin pitääksemme ne linjassa paikallisten ja alueellisten markkinasuhteiden kanssa, Blizzardin yhteisövastaava Zaerhinon kertoo foorumilla.

Euroopassa uudet hinnat vaihtuvat 22. maaliskuuta, jolloin hintoja korotetaan kiinteästi 11 prosentilla kautta linjan. Uudet pakettihinnat ovat tuon päivän jälkeen:

2 pakettia – 2,99e
7 pakettia – 9,99e
15 pakettia – 19,99e
40 pakettia – 49,99e
60 pakettia 69,99e
Adventure Wing – 6,99e

Arena-lippu – 1,99e

Jo julkistetun seuraavan laajennuksen, Un’Goron, hinnat eivät kuitenkaan nouse ennen laajennuksen virallista julkaisua. Lisäksi pelin sisäisen valuutan, kullan, ei uskota kallistuvan tai halpenevan päivityksen myötä, vaan yhden paketin voi ostaa jatkossakin sadalla kullalla.

Lähde: Blizzard

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kosmonautti kuva
Kosmonautti

Näistähän saa kohta maksaa enemmän kuin fyysisistä Magic-korteista

Käyttäjän Shiro kuva
Shiro

Ei mee varmaankaa pitkää ennen kui Overwatchin laatikot kallistuu myös.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Activision Blizzard... Noh, mielestäni jo ennestään näiden hinta on ollut liian suuri. Nyt yksi paketti on 1,50e kalleimmillaan, aivan liikaa siihen nähden että paketista tulee hyvällä todennäköisyydellä vain pölyä. Toisaalta ovat varmasti tutkimuksensa tehneet millä hinnoilla saa parhaat voitot, sisältöhän on vain digitaalista, joten en vain kuulu kohderyhmään. Niin kun se kuuluisa sanonta menee: ei se ole tyhmä joka pyytää...

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Kyllähän tuossa ihan järkeä on, kun euron kurssi huomattavasti heikentynyt dollariin nähden. Itse en euroakaan ole peliin käyttänyt. Betasta asti aktiivisesti pelannut ja hyvin pärjännyt ilmaiseksikin.