Hearthstonen uusi laajennus on Goblins vs. Gnomes – tätä kaikkea on luvassa / Uutiset / pelaaja.fi

Hearthstonen uusi laajennus on Goblins vs. Gnomes – tätä kaikkea on luvassa

8.11.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Hearthstone: Heroes of Warcraft -virtuaalikorttipelin uusin laajennus tulee kantamaan nimeä Goblins vs. Gnomes, Blizzard on vahvistanut. Laajennus tuotiin ensimmäistä kertaa virallisesti julki Blizzardin BlizzCon-tapahtumassa, jonka yhteydessä sen myös vahvistettiin saapuvan maailman kuhunkin kolkkaan vielä joulukuun aikana.

Laajennus tuo mukanaan peliin yli 120 uutta korttia, jotka laajennuksen nimen mukaisesti seuraavat teemaltaan Warcraft-universumin pienemmän väestön välienselvittelyä. Luvassa on näin ollen paljon varsinkin mekaanisia ilmestyksiä, kuten kokonaan uusi mech-hirviötyyppi.

Kun laajennus rantautuu Hearthstoneen, pääsee uusiin kortteihin käsiksi ostamalla niiden mukaan brändättyjä Goblins vs. Gnomes -korttipaketteja. Esimakua muutamista uusista korteista löytää ohesta ja laajennuksen kotisivuilta.

Uusien korttien ohella Goblins vs. Gnomesin saapuminen tulee tarkoittamaan myös katselutilan rantautumista Hearthstoneen. Sen käyttö tulee olemaan mahdollista kaverilistan kautta.

BlizzConin yhteydessä Blizzard on myös muun muassa vahvistanut, että sen Heroes of the Storm -pelin suljettu beetatesti käynnistyy tammikuun 13. päivä. Myös StarCraft II: Legacy of the Voidista on beeta tuloillaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1

Erittäin komia paketti tulossa! Mechit tuovat mukavan beastimäisen/murlocmaisen lisän komboiluun. Paljastetut kortitkin vaikuttivat monet erittäin hyviltä ja eiköhän 120 kortin joukosta aika monta muutakin mielenkiintoista korttia löydy. Uutta classia ei vaan taida vieläkään tulla, eikä näyttänyt löytyvän secretintuhoajiakaan paljastettujen korttien joukosta. Noo eiköhän noita lisäosia vielä tule usean vuoden ajan. Eniten itse odotan kuitenkin joulukuisen Android-version ilmestymistä. Sen jälkeen pelaamisesta ei tule loppua...

Käyttäjän jokunen1 kuva
jokunen1

Ei ole tullut vielä ollenkaan koskettua heartsoneen mutta kyllä sitten androidilla.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Niin paljon satunaiselementtejä korteissa, että veikkaisin yhtään enemmän tosissaan pelaavien jättävän nämä boosterit välistä. Hearthstone muutenkin vaikuttaa välillä niin tuuripohjaiselta, että en usko RNGesuksen lisääntymisen ainakaan parantamaan peliä.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Yhtään enemmän tosissaan pelaavat omistaa jo kaiken tarpeellisen noista expert(jatkossa nimi vaihtunee ilmeisesti classiciksi) -boostereista, joten kyllä nämä kauppansa tulee tekekemään.
120 korttia on oikeesti tosi paljon. Tulee muuttamaan koko peliä.. mikä omasta mielestä varsin hyvä juttu. Paljastetuissa korteissa paljon mielenkiintosta kamaa. Luonnolisesti myös kuraa. Ja näkemättä on vielä noin 3/4 koko setistä.

Nostoja