Hearthstonessa tehtiin erikoinen ennätys: yksi vuoro saatiin kestämään yli 40 tuntia

Hearthstone-pelaaja Mamytwink leikitteli pelin korttien erikoiskyvyillä ja sai aikaiseksi yli 40 tuntia kestävän pelaajavuoron.

25.3.2015 20:08

Hearthstone-pelaaja Mamytwink on lyötänyt hämmentävän keinon käyttää hyödyksi Blizzardin virtuaalikorttipelin tarjoamien korttien erikoiskykyjä. Mies järjesti alkuviikosta noin kaksi vuorokautta kestäneen Twitch-verkkolähetyksen, jonka aikana hän loi peliin 45 tuntia kestävän pelaajavuoron.

Tunteja kestävän vuoron luominen ei ole Hearthstonessa mikään yksinkertainen tehtävä. Tavanomaisesti pelissä pelaajien vuorot kestävät maksimissaan noin puolitoista minuuttia, sillä niistä jokainen on otteluiden jouduttamiseksi varustettu 90 sekunnin aikarajalla. Mikäli aikarajan vaikutuksen haluaa mitätöidä, on pelaajan ketjutettava peräkkäin läjäpäin korttiefektejä, joiden animaatioiden myötä vuorojen pituus kasvaa.

Mamytwinkin yli 40 tunnin pituinen vuoro sai muotonsa pitkän valmistelutyön myötä. Onnistuakseen Mamytwink joutui ensinnäkin pelaamaan peliä itseään vastaan, jotta hän pystyi saamaan toiselle pelaajista käyttöön tempaukseen vaadittavat kortit. Ennen ratkaisevaa vuoroa osaa korteista täytyi myös voimistaa merkittävästi, jotta temppu onnistuisi.

Avainasemassa tempauksessa olleet kortit olivat Arcane Missiles, Prophet Velen ja Velen’s Chosen. Arcane Missiles on taika, joka iskee vastapuolta tavanomaisesti kolmen taikaohjuksen voimin, mutta kun kehissä on Prophet Velen, tuplaantuu Arcane Missilesin vaikutus. Vuorostaan Velen’s Chosen -taian avulla Prophet Velenin kykyä voidaan parantaa. Kopioimalle pelikentälle siis useita Phophet Velenejä ja Velen’s Choseneja muun muassa Lorewalker Cho’n ja Mind Visionin avulla voi pelaaja lopulta luoda tuntien mittaisen taikaohjussateen.

Hengissä iskuja vastaanottava vastustaja pidetään Ice Block -kortilla, joka tekee tästä kuolemalle immuunin kyseisen vuoron ajaksi.

Kokonaisuudessaan valmistelut suoritusta varten voi katsastaa Mamytwinkin Twitch-kanavalta. Myös tietysti itse ”suoritus” on löydettävissä samaisesta paikkaa.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa