Heavy Rain -tiimi on valmis siirtymään myyntiin tarvittaessa / Uutiset / pelaaja.fi

Heavy Rain -tiimi on valmis siirtymään myyntiin tarvittaessa

10.03.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Heavy Rainin kehittänyt Quantic Dream on valmis pohtimaan toisen yhtiön omistukseen siirtymistä, mikäli tarpeeksi oiva tarjous osuu vastaan. Mahdollisen uuden omistajan ei myöskään tarvitse olla välttämättä pitkäaikainen yhteistyökumppani Sony, kunhan vain ostohaluinen yhtiö kykenee täyttämään studion toiveet.

- Olemme avoimia kaikille vaihtoehdoille, Quantic Dreamin David Cage kertoi IGN:lle.

Cage ei kuitenkaan tahdo, että tulevaisuudessa tehtävät päätökset ja sitä kautta hankittavat kumppanit päätyisivät sotimaan Quantic Dreamin näkemyksiä tai toiveita vastaan. Mies huomattaakin, ettei hänen tiimiään ohjaile raha.

Toistaiseksi Quantic Dreamin on ilmoitettu jatkavan yhteistyötä Sonyn kanssa. Yhtiö esittelikin kuluneella viikolla uuden KARA-teknologiademon PlayStation 3:lla.

Lähde: IGN, CVG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

Heavy Rain on kyllä virkistävä kokemus nykyajan pelimaisemassa. Toivotttavasti tiimi saa tukea yhtiöltä kuin yhtiöltä, mielelläni näen lisää pelejä heiltä.

Käyttäjän Raineruf kuva
Raineruf

Toivottavasti myöskin jatkavat yhteistyötä Sonyn kanssa, olisi sääli jos tiimi hyppäisikin Microsoftin matkaan - hyvistä peleistä ei enään päästäisi pleikkari puolella nauttimaan.

Käyttäjän VivaEmptiness kuva
VivaEmptiness

Jotenkin en usko, että hyppäisi Sonyn yksinoikeuksista Microsoftin vastaaviin. Multiplattariksi ehkäpä, mutta kukapa tietää. Offariksi mainittakoon, että meikäläisellä ei Heavy Rain toiminut laisinkaan, joka kerta jäi jumiin ruutuun jossa kysyttiin jotain Movesta. Harmittaa vietävästi.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Heavy Rainin useaan otteen pelanneena voin sanoa, että David Cage on luova nero.