Hehkutettu rooliseikkailu jatkuu syksyllä – Pathfinder: Wrath of the Righteous sai julkaisupäivän / Uutiset / pelaaja.fi

Hehkutettu rooliseikkailu jatkuu syksyllä – Pathfinder: Wrath of the Righteous sai julkaisupäivän

5.05.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Pathfinder: Wrath of the Righteous, Kingmaker, Owlcat Games, Pathfinder, Wrath of the Righteous, julkaisupäivä

Venäläisperäisen Owlcat Gamesin seuraava roolipeliteos Pathfinder: Wrath of the Righteous on päivätty. Hehkutetun Pathfinder: Kingmakerin seuraaja on tarkoitus tuoda saataville pc:lle syyskuun 2. päivä, mikä on himpun verran myöhemmin kuin mitä kehittäjät alun perin kaavailivat.

– Arviomme Kickstarterin aikana oli kesäkuu. Kerryttämänne arvokas palaute alpha- ja beta-vaiheissa sai meidät päättämään kuitenkin julkaisun siirtyämistä, jotta meillä olisi enemmän aikaa toteuttaa kunnollisesti osa ehdotuksistanne ja hioa kokonaiskokemusta, Owlcat Gamesin suunnalta kerrotaan.

Pelin ennakkotestailu ei ole myöskään vielä päättynyt, sillä Wrath of the Righteousin joukkorahoittajat ovat saaneet tällä viikolla pääsyn pelin toiseen betavaiheeseen. Testattavissa siinä on pelin neljä ensimmäistä lukua varustettuna aiempaan nähden muun muassa hiotulla ulkoasulla ja äänillä. Pelin tuore ristiretki-idea on sekin osa betaa tarjotessa pelaajille mahdollisuuden komentaa omaa armeijaa pelimaailman kohtaamia demonivalloittajia vastaan.

Ohessa Pathfinder: Wrath of the Righteousin traileri viime helmikuulta.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja