Hei, me rokataan / Uutiset / pelaaja.fi

Hei, me rokataan

4.07.2007 // Kirjoittanut: Riot
15

Me kaikki rakastamme Guitar Heroa ja Guns'n Rosesia eikö niin?

Guitar Heron luojan Harmonixin uutta musiikkipeliä Rock Bandia odotetaan kuumeisesti. Kitaransoiton lisäksi pelissä soitetaan rumpuja, bassokitaraa ja hoidellaan myös lauluosuuksia. Nyt Electronic Artsin kustantamasta pelistä on nähtävillä ensimmäinen video, jonka voit katsoa täältä.

Videosta näkee "rumpuohjaimen" aikaisen version, joka näyttäisi varsin toimivalta kapistukselta.
Mikä hienointa, Guns'n Rosesin Welcome to the Jungle -kappale on videon perusteella mukana pelissä. Kaikki Rock Bandin biisit ovat alkuperäisiä, eivätkä cover-versioita, kuten suurin osa Guitar Heron biiseistä.

Rumpu-, kitara-, ja basso-osuudet näyttävät toimivan täysin samalla lailla kuin Guitar Herossa. Lauluosuudet näkyvät näytön ylälaidassa ja tämä järjestelmä muistuttaa puolestaan Harmonixin Karaoke-pelisarjan mekaniikkaa.

Rumpuineen kaikkineen Rock Band on kallis setti, mutta pakkohan tuo on saada! Peli julkaistaan jouluna PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Skulltulla kuva
Skulltulla

Toi oli kyllä tosi hauskan näköstä, harmittaa vaan se hinta jonka tostakin joutuis pulittamaan. Tosin voishan sitä oikeestikkin opetella soittaan.

Käyttäjän Atezki kuva
Atezki

Erittäin hyvältä näyttää. Mutta tarvitsee näköjään ison telkan, koska tuosssa ruudulla oli tavaraa jos toistakin jonkin verran.

Käyttäjän Akutsi kuva
Akutsi

Oliko siinä kitarassa 10 näppäintä?

Käyttäjän Skulltulla kuva
Skulltulla

On siinä kymmenen, viis tyvemmässä ja viis siä ihän päässä. http://www.konsolifin.net/ylli/upload/uutiset/ps2/1182278925_fender2.jpg

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

On, mutta muistaakseni jostain luin että GH2:n ohjaimella onnistuu ( kuten videossa ), mutta soolonäppäinten käyttö jää uupumaan.

Itse video näytti kyllä erinomaiselta, mutta saapa nähdä kuka kaveriporukasta nöyrtyy laulamaan kunhan peli julkaistaan :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Tämä ostetaan rumpujen kanssa!!!!!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Mikä hienointa, Guns’n Rosesin Welcome to the Jungle -kappale on videon perusteella mukana pelissä."

Tuosta ei voi olla pelille muuta kuin plussaa. :D

Tosin mulle ainakin iski muutama negatiivinenkin asia silmään: ensinnäkin tou vihjas hieman siihe, että noi kaikki "soittimet" on pelkkiä leluja. Rumpuohjaimelle ne olis voinu tehdä mun mielestä mahollisuuden käyttää muutenkin kuin vaan biisien aikana(eli siis eräänlaiset "sähkörummut").

Lisäksi, toi näytti aika ahtaalta touhulta. En mä sais mitään irti pelistä, jos joutuu ahtamaan ittensä ja kolme muuta tyyppiä teevee ruudun viereen.

Positiivista on, että rumpujen "soittajalla" todella tarvii olla jo hieman rytmi tajua.

Käyttäjän Vigormortis kuva
Vigormortis

Minulla on pelaavia kavereita niin harvassa, että joutuu luultavasti passaamaan. :( Yhden miehen bändiä en ala tekemään.

Käyttäjän Wicked Soul kuva
Wicked Soul

Soitan ennemmin oikeaa kitaraa. Olisi kuitenkin pieni halu kokeilla jossain...

Käyttäjän Snakeleader kuva
Snakeleader

Todella kova halu olisi kyllä kokeilla noita kaikkia, varsinkin tuo rumpujen soittaminen näyttää mielenkiintoiselta.Joulun ehkä suurin julkaisu :D