Pelaaja-lehden tälle perjantaille kaavaillun heinä-elokuun tuplanumeron julkaisupäivä on siirtynyt. Näillä näkymin lehti saapuu tilaajille ja kauppojen hyllyille maanantaina 20.7. alkavalla viikolla 30.

Tällä kertaa viivästyksen takana on yllätyksenä tullut tavarantoimittajan vaihdos. Aiemmin käyttämämme lehtipaino on ilmeisesti koronaviruspandemian aiheuttamien taloudellisten haasteiden vuoksi ajamassa toimintaansa alas, mutta Pelaajaa kustantavalle H-Town Oy:lle muutoksista ei viestitty ajoissa eikä avoimesti. Tuorein Pelaaja joudutaan siksi painamaan lyhyellä varoajalla uudessa painossa, mikä pidentää toimitusaikaa huomattavasti. Pahoittelemme myöhästymistä. 

Koska lehti valmistui sisällöllisesti kuitenkin ajallaan, voi sen napata digitaalisena jo Issuu-palvelusta. Mukana on muun muassa jättiennakko odotetusta Cyberpunk 2077:stä, kesäkuussa ilmestyneen The Last of Us Part II:n tupla-arvostelu sekä historiikit FMV-ilmiöstä ja suomalaisesta studiolegenda Housemarquesta. Digilehden voit halutessasi ostaa suoraan alta!

Lisää luettavaa