Heinä-elokuun paperisen Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy / Uutiset / pelaaja.fi

Heinä-elokuun paperisen Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy

10.07.2020 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
9
Heinä-elokuun paperisen Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy

Pelaaja-lehden tälle perjantaille kaavaillun heinä-elokuun tuplanumeron julkaisupäivä on siirtynyt. Näillä näkymin lehti saapuu tilaajille ja kauppojen hyllyille maanantaina 20.7. alkavalla viikolla 30.

Tällä kertaa viivästyksen takana on yllätyksenä tullut tavarantoimittajan vaihdos. Aiemmin käyttämämme lehtipaino on ilmeisesti koronaviruspandemian aiheuttamien taloudellisten haasteiden vuoksi ajamassa toimintaansa alas, mutta Pelaajaa kustantavalle H-Town Oy:lle muutoksista ei viestitty ajoissa eikä avoimesti. Tuorein Pelaaja joudutaan siksi painamaan lyhyellä varoajalla uudessa painossa, mikä pidentää toimitusaikaa huomattavasti. Pahoittelemme myöhästymistä. 

Koska lehti valmistui sisällöllisesti kuitenkin ajallaan, voi sen napata digitaalisena jo Issuu-palvelusta. Mukana on muun muassa jättiennakko odotetusta Cyberpunk 2077:stä, kesäkuussa ilmestyneen The Last of Us Part II:n tupla-arvostelu sekä historiikit FMV-ilmiöstä ja suomalaisesta studiolegenda Housemarquesta. Digilehden voit halutessasi ostaa suoraan alta!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olisin varmaan napannut lehden tänään bussimatkan ratoksi, mutta onhan tässä vielä kesää jäljellä...

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen

Pahoittelut, ettemme pystyneet tiedottamaan asiasta aiemmin. Sopimusprosessi uuden painon kanssa saatiin päätökseensä vasta eilen.

Mainittakoon vielä että tuorein Anime, joka on tässä vaiheessa painon vaiheilujen takia siis jo kaksi viikkoa myöhässä, saatiin painettua vielä vanhassa talossa ja se saapuu tilaajille ja kauppoihin "jo" ensi viikon loppupuolella.

Käyttäjän Hitman 47 kuva
Hitman 47

No hö olisin hakenut oman postista tänään,No vielä on kesää jäljellä vielä tulee kauniita päiviä :D Komeen näkoinen pelaajan uusin lehden kansi.

Käyttäjän Agathon kuva
Agathon

Tärkeintä on tietää, että se uusi lehti siellä odottelee. Kesällä voi kuitenkin olla ulkona ja ihmetellä.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Hmmm... eikö digilehti kuulunutkaan paperisen tilaajille?

Käyttäjän Mjuh kuva
Mjuh

Hyvää kannattaa odottaa :)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Milloinkohan olisi ongelmaton kuukausi tiedossa. :)

Käyttäjän Johanna Puustinen kuva
Johanna Puustinen
Lainaus JayeizH

Hmmm... eikö digilehti kuulunutkaan paperisen tilaajille?

Ei, ellei ole jostain tarjouksesta napannut yhteistilausta.

Meillä on edelleen tavoitteena toteuttaa järjestelmä, jolla saisimme digilehden toimitettua paperiversion tilaajille, mutta valitettavasti projekti on jäänyt tämän painajaisten vuoden tulipalojen sammuttelun jalkoihin...

Asiakaspalvelullemme on tosin nyt toimitettu ilmaiskoodeja, joilla tilaaja voi tämän numeron itselleen diginä lunastaa. Heiltä voi tiedustella moista - pahoittelut ylimääräisestä vaivasta.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hienon näköinen lehti!