Heinäkuu on Rogue Legacy 2:n seikkailudebyytin aikaa – uudella pelikuvalla piereskellään ja kuollaan ruokamyrkytykseen / Uutiset / pelaaja.fi

Heinäkuu on Rogue Legacy 2:n seikkailudebyytin aikaa – uudella pelikuvalla piereskellään ja kuollaan ruokamyrkytykseen

23.06.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0
Rogue Legacy 2, Rogue Legacy, Cellar Door Games, early access, varhaisjulkaisu, roguelike, roguelite

Ensi kuussa on taas aika tarttua miekkaan ja taistella oman perinnön puolesta, sillä Rogue Legacy 2 on saanut varhaisjulkaisupäiväyksen. Pelin vielä kehityksessä oleva versio tuodaan saataville sekä Steamiin että Epic Games Storeen heinäkuun 23. päivä.

Kanadalaiskehittäjä Cellar Door Games kuvailee, että Rogue Legacy 2:n varhaisjulkaisuvaiheen olisi määrä kestää ainakin vuoteen 2021 asti. Odotettavissa on isoja päivityksiä kahden kuukauden välein sekä aina välillä myös muutamia pienempiä lisäyksiä. Aluksi kokeiluun saadaan kaksi pelin 5-7 suunnitellusta pelialueesta, yli 700 erilaista huonetyyppiä, neljä hahmoluokkaa ja kokonainen joukko erilaisia kykyjä ja varusteita.

Pohjimmiltaan jatko-osan on määrä seurata samoja polkuja edeltäjänsä kanssa ja monipuolistaa kaavaa sieltä täältä. Uusista varusteista, hahmopiirteistä, ulkoasusta ja vihollisista onkin saatavilla ensimmäinen isompi näyte tuoreella trailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.