Heinäkuun PlayStation Plus -pelit saapuivat – potkupallo vaihtuikin yllättäen androideihin / Uutiset / pelaaja.fi

Heinäkuun PlayStation Plus -pelit saapuivat – potkupallo vaihtuikin yllättäen androideihin

2.07.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Sony ja kumppanit ovat tehneet yllättäen muutoksen heinäkuun PlayStation Plus -tarjontaan. Tänään tiistaina Plus-tilaajien saataville ei ilmestynyt sittenkään Pro Evolution Soccer 2019:ää niin kuin aluksi julkistettiin, vaan sen tilalle on laitettu Detroit: Become Human.

Detroitista on nimenomaan tuotu saataville myös sen Digital Deluxe Edition. Ylimääräisenä etuna se kätkee sisäänsä samojen kehittäjien Heavy Rain -seikkailun PlayStation 4:lle käännettynä.

Soyn ei ole kertonut syytä pikaiselle muutokselle. Suunnitellusti Horizon Chase Turbo kuuluu yhä osaksi heinäkuun PlayStation Plus -antia.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Veikkaan että jos tuota jalkapallopeliä ei ollut vielä ostanut niin into kokeiluun on pienempi kuin Detroitin kanssa vastaavassa tapauksessa. Parempi vaihtoehto siis.

Itsellänikin on peli vielä kokematta, kuten Heavy Rainkin, mutta Detroit on ollut jo pitempään ostettuna ja Heavy Rain tuli jo aiemmin Plussasta.

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tuo autopeli näyttää aika samalta kuin eräs autopeli joka oli kännyköissä silloin aikoinaan kun ekat kosketusnäyttö puhelimet tulivat markkinoille. Olisivat voineet sen pistää vaihtoon niin porukka olisi ollut paljon tyytyväisempi.

Nostoja