The Witcher -tuotesarjaan keskittyvä maailmanlaajuinen WitcherCon-verkkojuhla järjestetään heinäkuun alkupuolella.

CD Projekt Red isännöi tapahtumassa lukuisia keskusteluita, jotka valottavat The Witcher -pelisarjaa eri kanteilta. Kehittäjät keskustelevat omassa paneelissaan muun muassa siitä, miten tarinat heräävät eloon digitaalisissa maailmoissa, ja muistelevat myös lempihetkiään sekä unohdettuja aarteita kehitystyön varrelta. Tuleva lisätyn todellisuuden varaan rakennettu mobiilipeli Monster Slayer saa sekin esittelyn, ja puheeksi nousevat myös Witcher-universumiin pohjautuvien tuotteiden, kuten sarjakuvien ja tulevan The Witcher: Old World -lautapelin luovat prosessit.

Sekä CD Projekt Rediltä että Netflixiltä on lisäksi luvassa paljon muutakin ohjelmaa. Lavan valtaavat esimerkiksi säveltäjä Marcin Przybyłowiczin ja folk metal -yhtye Percivalin musiikkiesitykset. Molemmat työskentelivät The Witcher 3: Wild Huntin ääniraidann parissa.

WitcherCon starttaa 9. heinäkuuta kello 20.00 Suomen aikaa ja sitä voi seurata Twitchin sekä Youtuben kautta. Jatkoa seuraa 10. heinäkuuta kello 4.00. Tarkat aikataulut ja muut tiedot ovat luettavissa täältä.

Innokkaimpien fanien toiveiden pitämiseksi realistisina CD Projekt Red on ilmoittanut erikseen, ettei WitcherConissa tulla kuulemaan uutisia uudesta Witcher-pelistä.

Lähde: WitcherCon

Lisää luettavaa