Heinäkuussa otetaan pikselikadut haltuun – Streets of Rogue sai valmistumispäiväyksen / Uutiset / pelaaja.fi

Heinäkuussa otetaan pikselikadut haltuun – Streets of Rogue sai valmistumispäiväyksen

24.06.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Early access -puolella kiitosta jo kerännyt Streets of Rogue on saanut virallisen julkaisupäivän. Laajalti soolokehittäjänä toimineella Matt Dabrowskilla vuodesta 2013 asti työn alla ollut peli pääsee näyttämään täyden voimansa 12, heinäkuuta, jolloin se kääntyy myös Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

Tiivistetysti Streets of Roguea on hehkutettu virallisesti Nuclear Thronen ja Deus Exin yhdistelmäksi, jossa on mukana myös Grand Theft Auto -sarjasta tuttua anarkiaa. Käytännössä siinä lähdetään seikkailemaan joka satunnaisesti luotavaan kaupunkin, jossa tekoälyhahmot elävät omaa päivittäistä elämäänsä. Eteneminen tapahtuu suorittamalla erinäisiä tehtäviä, joita voi lähestyä hyvin erilaisilla tavoilla riippuen valitun hahmon kyvyistä. Tappamisen sijaan tukeutua voi esimerkiksi hiippailun, hakkeroinnin ja puhumisen kaltaisiin ratkaisuihin.

Yksinpelaamisen lisäksi mukana on tuki neljän pelaajan yhteistyölle verkossa ja paikallisesti. Hintaa Streets of Roguelle kertyy sellaiset 15 euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.