Helmikuu on demonista aikaa kannettavalla Pleikkarilla / Uutiset / pelaaja.fi

Helmikuu on demonista aikaa kannettavalla Pleikkarilla

14.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayStation Vitan eläessä edelleen ilman omaa virallista Monster Hunteriaan, löytynee Tecmo Koeilta ainakin jonkinlainen lääke pian kyseiseen tarpeeseen. Julkaisija on saanut virallistettua, että toimintapeli Toukiden: The Age of Demons löytää tiensä tasku-Pleikkarille Euroopassa helmikuun 14. päivä.

Sekä fyysisessä että digitaalisessa muodossa saataville tuotava Toukiden tarjoaa nimensä mukaisesti hirviöjahtiin hieman enemmän tarunomaisempaa twistiä. Kohdattavat otukset ovat Capcomin rahasampoon nähden astetta demonisempia, minkä ohella toiminnan keskellä räiskyvät myös miekkojen kalisuttelun lisäksi monenlaiset taiat.

Kotimaassaan Japanissa Toukidenia on ehditty myymään tähän mennessä noin puoli miljoonaa kappaletta. Peli saapui maassa myyntiin viime kesän aikoihin yhdessä PSP-version kanssa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

öö kannettava pleikkari? Ihan vaan ps vita.

Käyttäjän frozen kuva
frozen
Lainaus käyttäjältä peelopuu

öö kannettava pleikkari? Ihan vaan ps vita.

kyllähän se on ihan playstation vita

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Kyllähän se Vita on uusin kannettava pleikkari. No mutta tämä kuulostaa mielenkiintoiselta. Rupeaa tekemään Vitaa mieli... Jännä että vanha kunnon Psp saa vieläkin uusia pelejä. Vaikka Jpn only tietty, mutta silti.