Helmikuun PlayStation Plus -pelitarjonta on täynnä ilmaista tunnelmaa / Uutiset / pelaaja.fi

Helmikuun PlayStation Plus -pelitarjonta on täynnä ilmaista tunnelmaa

22.01.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
25

Uusi aalto PlayStation Plus -pelejä lähestyy. Sony on tuonut nyt julki, mitä helmikuu tuokaan plussalaisille tullessaan, ja näillä näkymin luvassa olisi peräti varsin tunnelmallistakin pelattavaa.

Tuoreen listan mukaan PlayStation 3:lla Plus-tilaajat voivat tammikuun 29. päivästä lähtien ladata itselleen veloituksetta sekä BioShock Infiniten että Metro: Last Lightin. Tarjonnasta poistuvat jälleen vastaavasti kaksi muuta peliä, jotka ovat nyt DmC: Devil May Cry ja Remember Me.

Vitalla pelitarjonta päivittyy samana päivänä. Tammikuun lopulla laitteella plussalaisten kätösiin isketään Dynasty Warriors Next ja Modnation Racers: Road Trip, kun taas valikoimasta poistuvat Blazblue: Continuum Shift Extend ja GTA: Liberty City Stories.

PlayStation 4:llä Plus-pelien tarjonta laitetaan uusiksi helmikuun 5. päivä, jolloin tarjonta samalla myös kokee supistumisen. Valikoimasta poistuvat sekä Don't Starve että Resogun. Tilalle saadaan vuorostaan kauhuseikkailu Outlast.

PlayStation Plus -pelitarjonnan löytää kokonaisuudessaan esimerkiksi PlayStationin kotisivuilta.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

JES! Ne julkistettiin! Oujee! Outlast ja Metro lataukseen heti! (kun tulee)

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kovasti on tehny mieli ostaa Metro. Taas pääsee sanomaan, että onneksi en ostanu. Kiitos Plussan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus
Lainaus käyttäjältä onnistunyt

Kovasti on tehny mieli ostaa Metro. Taas pääsee sanomaan, että onneksi en ostanu. Kiitos Plussan.

Minullakin meinannut pari kertaa tarttua ostoskoriin pikkasen päälle 20e hinnalla, mutta onneksi en ostanut. Mitä pelejä näille sonyn vehkeille edes uskaltaa enää ostaa :D No tearaway on niin tuore vita peli, että sen varmaan uskaltaa ostaa ilman pelkoa, että se on kuukauden päästä jaossa. Tai noin ainakin vastattiin kun joku ehdotti sitä plussa peliksi "liian uusi vielä".

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Hyvä kuukausi tulossa. Monta peliä joita on tehnyt mieli kokeilla, muttei ihan niin paljon, että viitsisi jotain niistä maksaa.

Käyttäjän Baron kuva
Baron

Yhy, yhy, vinq, vinq... "Eihän ne ole edes ilmaisia!!!!"

Mutta vakavasti puhuttuna: itsellä alkaa olla niin vakuuttava backlog jo pelkissä plus-peleissä, että tämä palvelu on käytännössä poistanut minut kokonaan pelejä ostavien kuluttajien joukosta. Onko plus-palvelu perinteisen pelimyynnin loppu ja Netflix-kaltaisen palvelun alku? Kolme vuotta tätä lisää ja voidaan kaikkinensa jo puhua satojen pelien kokoelmasta josta valita pelinsä. Olkoon, että ne poistuvat saman tien kun plus-jäsenyys loppuu, mutta niin loppuu Netflix:kin kun lopetan kk-maksun maksamisen.

Soppaan kun lisätään vielä tuleva Playstation Now, niin Sonyn Road map menee hyvin mielenkiintoiseksi. Hyviä pelejä, hyvä palvelu, maksan jatkossakin enemmän kuin mielelläni.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Tosin se ero noissa on, että netflixissä on se valikoima kaikkien saatavissa, mutta jos joku ottaa plussan vasta kun vaikka nuo pelit ovat tulleet niin ei se pääse vaikka gridia tai risingia enää pelaamaan.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123
Lainaus käyttäjältä partajeesus

Tosin se ero noissa on, että netflixissä on se valikoima kaikkien saatavissa, mutta jos joku ottaa plussan vasta kun vaikka nuo pelit ovat tulleet niin ei se pääse vaikka gridia tai risingia enää pelaamaan.

Netflixistä en tiedä, mutta Viaplayssa on jotkut elokuvt vain tietyn aikaa käytettävissä. Sen sivuilta näkee kaikki elokuvat ja tv-sarjat aikamittareiden kanssa.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

On noita flixissäkin, mutta todella harvoissa tuo raja on ja yleensä sekin on monta kuukautta. Siltikin jos netflixin tilauksen aloittaa helmikuussa niin siellä on julmettu kasa leffoja ja tv-sarjoja. Jos helmikuussa aloittaa ps+ tilauksen niin sielä on viisi peliä jos sattuu omistamaan kaikki kolme laitetta.

Tosin jos tuollainen netflix tyylinen palvelu tulisi niin voisin maksaa siitä vaikka 30e kuukaudessa kun valikoimaa alkaa olemaan tarpeeksi kunhan ne ladattaisiin sinne omalle kovolle jos niin haluaa tehdä.

Käyttäjän Flash kuva
Flash

!Ooppaa-aa... Tuleehan niitä laatupelejä pleikkarinkin maksujäsenille. Saiko nuo pelit pitää ps+ jäsenyyden loppuun asti vai loppuuko niiden peliaika sitte ku, kuu vaihtuu?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Taas "aivan helvetin hyviä pelejä, mutta omistan ne jo tietokoneelle ja olen ne pelannutkin lisäsisältöineen" -kuukausi.

Nostoja