Helmin syvänne kuohuu Lord of the Rings -massiiviroolipelissä marraskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Helmin syvänne kuohuu Lord of the Rings -massiiviroolipelissä marraskuussa

13.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vuodesta 2007 asti rullanneen Lord of the Rings: Online -massiiviroolipelin viides varsinainen laajennusosa on saanut julkaisupäivän. Helm's Deepiksi kutsuttu kokonaisuus saa julkaisunsa marraskuun 18. päivä.

Uuden laajennuksen myötä peliin avautuu uusia läntiseen Rohaniin sijoittuvia alueita sekä tietysti kokonaan uusia juonitapahtumia, joihin lukeutuu muun muassa juuri Helmin syvänteeseen liittyvää puuhasteltavaa. Tasokatto nousee samalla 95:een, vaikkakin jo tasolla kymmenen laajennus tarjoaa tekemistä.

Helm's Deepista on tällä hetkellä myynnissä parikin ennakkotilauspakettia, jotka molemmat tuovat mukanaan uuden sisällön ohella hieman erilaisia pienetuja. Tarjouksiin voi tutustua laajennuksen kotisivuilla.

Lähde: Warner Bros.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Kumpa pääsisin noihin bileisiin mukaan jo julkaisupäivänä, mutta se lienee pelkkä haave. Pelaan aika satunnaisesti ja hahmoni on vasta 63 tasoinen, joten vielä menee vuosi tai pari.

Käyttäjän Jedimindtrick kuva
Jedimindtrick

Ehdin jo unohtaa että tämäkin on tulossa kun Lotrosta puolisen vuotta taukoa on tullut pidettyä. Kaipa tämäkin sitten pitää hankkia, kunhan muilta peleiltä ehtii.

Nostoja