Helposti lähestyttävä taistelupeli Rising Thunder avautui kaikkien pelattavaksi / Uutiset / pelaaja.fi

Helposti lähestyttävä taistelupeli Rising Thunder avautui kaikkien pelattavaksi

11.08.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Heinäkuussa julkistettu pc-taistelupeli Rising Thunder on nyt avoimesti kaikkien testattavissa alfamuodossaan. Vielä tovi sitten pelin peluu vaati ensin joko latauskoodin omistamista tai testaajajonossa odottamista, mutta nykyisellään pelaamaan pitäisi päästä heti pelin kotisivuilla tehtävän rekisteröitymisen jälkeen.

Rising Thunderin alfa tarjoaa pelattavaksi kuusi erilaista taistelijaa, joilla voi sekä harjoitella itsekseen että myös lähteä taistelemaan verkossa muita pelaajia vastaan. Paikallista yhdellä monitorilla pelattavaa moninpeliä Rising Thunder ei välttämättä saa koskaan, sillä osa pelin mekaniikoista on suunniteltu sen varaan, että kaikki pelaajat taistelevat omaa henkilökohtaista monitoriaan tuijottaen.

Jo ennakkoon Rising Thunder on herättänyt maailmalla huomiota helposti lähestyttävällä pelattavuudellaan. Siinä missä taistelupelit vaativat tavanomaisesti erilaisten tikkuliikkeiden ja näppäinyhdistelmien tarkkaa opettelua, ovat Rising Thunderin kaikki perus- ja erikoisliikkeet suoritettavissa yhdellä napinpainalluksella. Tämä ei kuitenkaan syö pois pelin taktisuutta, sillä pelaajien on edelleen oltava tarkkoina esimerkiksi iskujensa ja torjuntojensa oikea-aikaisuuden kanssa.

Peliä on kehittänyt yhdysvalvaltalainen pelistudio Radiant Entertainment taistelupelieksperttien Tom ja Tony Cannonin sekä Seth Killianin voimin. Valmistuessaankin sen on tarkoitus olla ilmaispeli. Suunnitelmissa Radiantilla olisi rahoittaa Rising Thunderia tulevaisuudessa myymällä peliin oikealla rahalla ostettavaa kosmeettista sisältöä.

Lähde: Rising Thunder (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Kokeilin alfaa heinäkuun lopulla, mutta kiitos NAT-ongelmien, yhteenkään otteluun en päässyt. Eikä porttien avaaminen reitittimen asetuksista ja/tai palomuurin kanssa säätäminen innostanut.

Nostoja