Helvetin terä ottaa myös pc-pelaajat kantajakseen / Uutiset / pelaaja.fi

Helvetin terä ottaa myös pc-pelaajat kantajakseen

9.01.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

DmC: Devil May Crysta ja Heavenly Swordista tuttu brittikehittäjä Ninja Theory on tuomassa uuden Hellblade-toimintapelinsä pc:lle. Studio on vahvistanut asian pelin kotisivuilla, minkä lisäksi se on kertonut pelilehti PC Gamerille pyrkivänsä saamaan pelin tukemaan alustalla sekä 4K-resoluutiota että myös modeja.

Ennen pc-julkistusta tiedossa oli vain, että Hellblade saataisiin ainakin Playstation 4:lle. Pc-version saapuminen on ollut alusta asti kuitenkin hyvin todennäköistä, sillä kun peli alkujaan julkistettiin elokuun Gamescom-messuilla, hehkutettiin PlayStation 4:n olevan nimenomaan vain ensimmäinen konsoli, jolle peli saadaan.

Hellblade on aikalailla täysin Ninja Theoryn itsensä itsenäisesti kehittämä peli. Ratkaisu on ollut studiolle poikkeuksellinen, mutta sen kunniaksi kehittäjät ovat voineet puhua projektistaan myös varsin avoimeen sävyyn pelin omassa blogissa.

Hellbladen kehitys on vielä varsin varhaisessa vaiheessa, joten siihen ei kannata odottaa pääsevänsä käsiksi vähään aikaan. Toistaiseksi siitä on muutenkin nähty lähinnä vasta oheinen teaser-traileri ja kasa konseptikuvia.

Lähde: Hellblade (kotisivu), PC Gamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Ou jea baby!

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

I thank thee

Nostoja