Helvetti on irti Monster Hunter: World – Icebornen lähestyvässä ilmaissisällössä / Uutiset / pelaaja.fi

Helvetti on irti Monster Hunter: World – Icebornen lähestyvässä ilmaissisällössä

24.11.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Monster Hunter, Monster Hunter: World, Iceborne, Monster Hunter: World - Iceborne, Stygian Zinogre, Capcom, päivitys,

Hirviönmetsästäjien ei tarvitse vielä joulukuussakaan ripustaa kypäräänsä naulaan, sillä Monster Hunter: World - Icebornelle on päivätty vuodelle yhä yksi lähestyvä sisältöpäivitys. Lisää pelattavaa on odotettavissa Xbox Onella ja PlayStation 4.llä joulukuun 5. päivä lisähirviöllä, pelialuelaajennuksella ja uusilla varusteilla.

Päivityksen tähti on alun perin Monster Hunter 3 Ultimatessa esitelty Stygian Zinogre, joka on helvetillisempi versio Icebornessa jo aiemmin esitellystä normaalista Zinogresta. Sähkön sijaan otus luottaa lohikäärmeiden elementtiin ja asuttaa rujompia alueita. Hirviöön sopien päivitys laajentaakin Icebornen uutta Guiding Lands -karttaa tundra-alueella.

Capcom on aiemmin julkaissut jo vastaavanlaisen päivityksen Iceborneen, kun se esitteli lisähirviö Rajangin peliin aiemmin lokakuussa. Pienempänä lisäyksinä pelin PS4-versiossa on parhaillaan käynnissä myös Horizon: Zero Dawn - The Frozen Wilds -teemainen erikoistapahtuma. Joulukuun päivityksellä pelissä käynnistyy vielä Icebornen ensimmäinen oma kausifestivaali, josta Capcom on luvannut kertoa lisää myöhemmin.

Lähde: Monster Hunter (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Turbomuna kuva
Turbomuna

Iceborne lukeutuu kyllä yhtiin parhaimpiin DLC:hin mitä nykyisen konsolisukupolven peleille ollaan julkaistu.

Nostoja