Helvettisukeltajat ja alienit ottavat PlayStationeilla yhteen maaliskuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Helvettisukeltajat ja alienit ottavat PlayStationeilla yhteen maaliskuussa

14.02.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Velhopelisarja Magickasta ja klassikkopeli Gauntletin uudistamisesta vastuussa ollut ruotsalaiskehittäjä Arrowhead Game Studios on saamassa pian ulos seuraavan pelinsä. Sonyn avustuksella sekä PlayStation 4:lle, PlayStation 3:lle että Vitalle tupsahtamassa on maaliskuun 4. päivä Helldivers-nimeä kantava tuotos.

Helldiversissa pelaajat eivät lähde enää miekkoja ja magiaa pursuavalle seikkailumatkalle, mutta paljon Arrowheadille ominaisia elementtejä pelissä silti piisaa. Alieneiden räiskintään perustuva seikkailu on jälleen nimittäin lintuperspektiivistä kuvattu toimintapeli, joka painottaa vahvasti yhteistyöpelaamista. Myös mahdollisuus teurastaa kavereita puolivahingossa kiivaan toiminnan keskellä on tietysti tärkeä elementti pelissä.

Julkaisupäivää juhlistaakseen pelistä on julkaistu kokonaan uusi traileri. Varsinkin pelin vihollis- ja aseannista saa siitä etukäteen kepeän yleiskuvan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

No perhana! Tämähän vaikuttaa oikein mainiolta, erityisesti mikäli sohva-coop löytyy! Toki netinkin kautta varmasti saa iloa irti mutta illanistuijaisissa tuollainen "Voi vitun Make, taas jäit mun droppodin alle!"-homma on sitä parasta!