Henkeäsalpaava No Man's Sky hurmaa täysin uudella pelikuvavideolla / Uutiset / pelaaja.fi

Henkeäsalpaava No Man's Sky hurmaa täysin uudella pelikuvavideolla

25.06.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
23
Henkeäsalpaava No Man's Sky hurmaa täysin uudella pelikuvavideolla

Häkellyttävästä No Man's Sky -avaruusseikkailusta on saatu uutta pelikuvaa.

Ilmeisesti E3-messuilta lähtöisin oleva videopläjäys esittelee pelin valtavan kauniiden, satunnaisesti luotujen planeettojen kirjoa. Värikkään luonnon monimuotoisuus kasveineen ja eläimineen on vielä vaikuttavampaa videolla kuin kuvissa, ja tasaisin väliajoin kamera sukeltaa myös pelin vedenalaiseen maailmaan, joka puolestaan on aivan oma lukunsa.

Taivaankappaleiden ohella videolla nähdään myös itse avaruutta. Edes taivaankansi ei ole pelissä pelkkää mustaa, vaan universumissa leijaillaan värikkäiden galaksien ja tähtivöiden ympäröimänä. Myös avaruustaisteluista saadaan lyhyitä maistiaisia.

Kuusiminuuttisen videon voi katsoa kokonaisuudessaan alta.

Pc:lle ja PlayStation 4:lle julkaistava No Man's Sky ei ole vielä saanut virallista ilmestymispäivää.

Lähde: VG247, Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Ei malta odottaa. Uskon tämän olevan mukavaa "aivot narikkaan" -toimintaa mitä olen kaivannutkin.

mahtava soundtrack.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kuinkakohan monen promillen humalassa täytyy olla, jotta noista pelikuvan maisemista saa "Henkeäsalpaavat"?
Rumalta tuo ainakin omaan silmään näyttää ja tuo eläinten vinkuminen ei hyvää päivää miten ärsyttäviä ääntelyjä.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Nähdyn ja nyt myös kuullun perusteella jää itseltäni väliin. Toivottavasti alkavat pian esittelemään myös itse pelaamista ja erilaisia ominaisuuksia. Tähän asti nähtyjen trailerien perusteella peli vaikuttaa hyvin yksinkertaiselta ja suoraviivaiselta lenneskely ja juoksentelu -peliltä.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

En itsekkään edelleenkään ymmärrä pelin hypetystä. Peli vaikuttaa ennemminkin modilta Sporeen kuin miltään mullistavalta innovaatiolta.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Joo eiköhän tämä ollut tässä. Näyttää ja kuulostaa huonolta eikä pelissä nähtävästi ole mitään mielekästä tekemistäkään.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Joo…mä olin aluks aivan liekeissä tästä, mutta innostus on päässyt lässähtämään pahasti. Kaikki tähän mennessä näytetyt planeetat näyttää aivan samalta….mitä hauskaa siinä on, jos samankaltaisia planeettoja on loputtoman paljon. Voi aika äkkiä kuolla se tutkimisen ja löytämisen ilo. Toisekseen juuri tuo, että mitä siinä pelissä sitten varsinaisesti tehdään, muutakuin lennetään planeetoille ja kävellään ympäriinsä…?

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Itseäni peli kiinnostaa teknisessä mielessä: haluan nähdä, millaista jälkeä kehittäjien väkertämä algoritmi saa aikaan. Pelinä tuskin tulee olemaan kovinkaan kiinnostava.

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Ei todellakaan vakuuttanut. Jää hyllyyn.

Käyttäjän laurihon kuva
laurihon

Onko noi kaikki eläimet jotain kotieläimiä? Miks ne ei hyökkää? Ja taistellaanko tässä noista planeetoista joita on niin paljon että niitä riittää jokaiselle pelaajalle tusina ja kaikki samanlaisia?
No joo, tulee tämä varmaan hommattua kunhan ensin julkastaan joku VR-malli.

Käyttäjän flimplay kuva
flimplay
Lainaus käyttäjältä laurihon

Onko noi kaikki eläimet jotain kotieläimiä? Miks ne ei hyökkää? Ja taistellaanko tässä noista planeetoista joita on niin paljon että niitä riittää jokaiselle pelaajalle tusina ja kaikki samanlaisia?

Mitä vikaa on kotieläimissä? Onks jotenkin kiveen kirjoitettu sääntö että pelissä eläimet hyökkää ja kaikki elämä pelimaailmassa pitää olla väkivaltaista ja agressiivista? Ehkä noi planeetat elää keskenään sulassa sovussa ja pelaajalla on joku muut tehtävä kuin ampua kaikki tuhannen pillun päreiksi ja valloittaa itselleen koko maailmankaikkeus...Heti jos ei paukutella pyssyillä ja tuhota kaikkea jengi ihmettelee että "no mikä tässä on niin ihmeellistä ja mitä tässä muka tehdään jos ei taistella"... Köyhää on videopelien maine.