Herramme ja pelastajamme on noussut kuolleista! Windjammers saapuu PS4:lle ja Vitalle

Reilut 20 vuotta alkuperäisen julkaisunsa jälkeen Windjammersin on kerrottu palaavan ja vieläpä verkkopelituella varustettuna.

3.12.2016 23:31

Neo-Geon suuresta kulttimaineesta nauttiva urheilupeli Windjammers on palaamassa takaisin. Ranskalainen peliyhtiö DotEmu on ilmoittanut työstävänsä pelistä parhaillaan PlayStation 4- ja Vita -käännöstä, jonka olisi tarkoitus saada julkaisunsa vielä piakkoin.

Jo reilut 21 vuotta vanhan kolikkopelilegendan saapuminen nykylaitteille on itsessään jo kulttuuriteko, mutta potentiaalisesti Windjammersin PlayStation-versiot tulevat olemaan vielä pelin tähän mennessä parhaimmat. DotEmu on kertonut nimittäin lisänneensä valmiiksi jo äärimmäisen kilpailulliseen peliin tuen nyt verkkopelaamiselle.

Windjammersin kehitti aikoinaan Burger Timen ja Bad Dudesin kaltaisista tuotoksista tuttu Data East ja sen julkaisi SNK. Mahdollisuuden pelin kääntämiseen DotEmu kertoo saaneensa tehtyään pitkään yhteistyötä muiden Neo-Geo -pelikäännösten parissa Windjammers-oikeudet nykyisin omistavan Paon DP -yhtiön kanssa. 

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa