Herramme ja pelastajamme on noussut kuolleista! Windjammers saapuu PS4:lle ja Vitalle / Uutiset / pelaaja.fi

Herramme ja pelastajamme on noussut kuolleista! Windjammers saapuu PS4:lle ja Vitalle

4.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Neo-Geon suuresta kulttimaineesta nauttiva urheilupeli Windjammers on palaamassa takaisin. Ranskalainen peliyhtiö DotEmu on ilmoittanut työstävänsä pelistä parhaillaan PlayStation 4- ja Vita -käännöstä, jonka olisi tarkoitus saada julkaisunsa vielä piakkoin.

Jo reilut 21 vuotta vanhan kolikkopelilegendan saapuminen nykylaitteille on itsessään jo kulttuuriteko, mutta potentiaalisesti Windjammersin PlayStation-versiot tulevat olemaan vielä pelin tähän mennessä parhaimmat. DotEmu on kertonut nimittäin lisänneensä valmiiksi jo äärimmäisen kilpailulliseen peliin tuen nyt verkkopelaamiselle.

Windjammersin kehitti aikoinaan Burger Timen ja Bad Dudesin kaltaisista tuotoksista tuttu Data East ja sen julkaisi SNK. Mahdollisuuden pelin kääntämiseen DotEmu kertoo saaneensa tehtyään pitkään yhteistyötä muiden Neo-Geo -pelikäännösten parissa Windjammers-oikeudet nykyisin omistavan Paon DP -yhtiön kanssa. 

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Tiedoksi vaan, että ensi vuonna PS4:lle on tulossa myös Disc Jam – Windjammersin innoittama kiekkopeli, joka vastaa tämän päivän standardeja.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Poliisitapaus

Tiedoksi vaan, että ensi vuonna PS4:lle on tulossa myös Disc Jam – Windjammersin innoittama kiekkopeli, joka vastaa tämän päivän standardeja.

Vaan vastaako? Windjammersin tyyliähän on yritetty jäljittää usein, mutta esimerkiksi tuntuma on usein ollut pielessä.