Herttainen A Boy and His Blob palaa terävämpänä kuin koskaan / Uutiset / pelaaja.fi

Herttainen A Boy and His Blob palaa terävämpänä kuin koskaan

11.01.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kuutisen vuotta sitten alkuperäisellä Wiillä omalaatuista tasoloikkapelailtavaa tarjoillut A Boy and His Blob on saamassa kourallisen verran uusia versioita. Tammikuun 19. päivä pelin pelaaminen alkaa olla mahdollista niin pc:llä, Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin Vitallakin, joilla se on kokenut tietenkin joukon kepeitä visuaalisia parannuksia.

Pelillisesti A Boy and His Blob näyttää pysyneen uusilla alustoilla sen sijaan ennallaan. Pelissä pelaajat ohjastavat edelleen siis nuorta poikaa läpi värikylläisten kenttien, joissa tämä ratkoo pulmia yhdessä muodonmuutoksiin kykenevän möykkykaverinsa kansa.

Wiin A Boy and His Blobin kehitti alunperin WayForward Technologies, joka on myöhemmin tullut tutuksi myös uusimmasta Duck Tales -pelistä ja lukuisista Shantae-tasoloikista. Peli oli uusioversio Nintendo Entertainment Systemille vuonna 1990 julkaistusta A Boy and His Blob: Trouble on Bloboloniasta. Pelaajan arvostelun Wii-versiosta voi lukaista tästä.

Uusimmat A Boy and His Blob -versiot ovat olleet pelikäännöksiin erikoistuneen Abstraction Gamesin käsialaa.

Lähde: Chris Dwyer (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa, että voi olla joko hyvä tai vain keskinkertainen teos. Pitää kuitenkin testata, ei sitä tiedä kuinka loistava peli lopulta on.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

En kerinnyt saamaan tätä peliä Wii:lle aikanaa, toivoin että se julkaistaisiin Wii U:n eShopissa, mutta tämäkin käy, lisätään Steam-toivelistalle.