Hideo Kojima esitteli Death Stranding -pelikuvaa – Norman Reedusin pissaamisella rooli pelimekaniikassa / Uutiset / pelaaja.fi

Hideo Kojima esitteli Death Stranding -pelikuvaa – Norman Reedusin pissaamisella rooli pelimekaniikassa

20.08.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
Death Stranding, Hideo Kojima, Mama, Deadman, Bridge Baby, Geoff Keighley, Gamescom 2019

Gamescomin avausohjelma päättyi Hideo Kojiman tulevan Death Stranding -pelin esittelyyn. Metal Gear -sarjan isänä tunnettu kehittäjälegenda saapui lavalle kolmen Death Stranding -videopätkän kera, joista kaksi keskittyi hahmoesittelyihin ja yksi varsinaiseen pelikuvaan.

Ensimmäisessä hahmoesittelyssä tutustutaan Margaret Qualleyn esittämään Mama-hahmoon. Toinen pätkä vuorostaan pureutuu Guillermo Del Toron näyttelemään Deadman-hahmoon sekä Death Stranding -videoilla jo tavaramerkiksi muodostuneeseen vauvaan, jota kutsutaan Bridge Babyksi. Myös vauvan mystistä luonnetta avarretaan.

Lyhyellä pelikuvavideolla Norman Reedusin näyttelemä ja pelaajan ohjaama Sam vastaanottaa kuljetustehtävän, kaivaa jättimäiset tikapuut takataskustaan ja huojentaa rakkoaan. Hämmentävää kyllä, pissaamisella on pieni rooli Death Strandingin pelimekaniikassa. Virtsatulle nurmikolle kasvaa mystinen sieni, minkä lisäksi kykyä voi käyttää jotenkin jopa vihollisia vastaan.

Kaiken uuden kuvamateriaalin voi katsastaa oheisesta videosta.

Peliä parhaillaan viimeistelevä Kojima vihjaili, että pelissä nähdään lukuisia tuttuja kasvoja pelihahmoina. Näihin lukeutuu muun muassa pelitoimittaja Geoff Keighley, joka juonsi Gamescomin avauslähetyksen.

Death Stranding julkaistaan PlayStation 4:lle 8. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

O_o

Käyttäjän Carpathian kuva
Carpathian

Kuulostaa... Hyvältä?

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Olisi varmaan ollut parempi olla katsomatta yhtään videota tästä pelistä mutta ei näitä vain ole pystynyt olemaan katsomatta. Eniten mietityttää edelleen pelin ydin: onko se tosiaan vain jatkuvaa kaman raahausta ja ajoittaisten vihujen piilottelua, karkuun juoksua tai taistelua?

Nostoja