Hideo Kojima parhaillaan Suomessa – vieraillut jo Remedyllä ja tapasi Apocalyptican / Uutiset / pelaaja.fi

Hideo Kojima parhaillaan Suomessa – vieraillut jo Remedyllä ja tapasi Apocalyptican

17.01.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Hideo Kojima parhaillaan Suomessa

Metal Gearin isä ja parhaillaan Death Strandingia tehtaileva Hideo Kojima näyttäisi siunaavan ainakin tänään torstaina Suomea läsnäolollaan. Miehen sosiaalisen median kanavat alkoivat aamusta täyttyä suomalaisille arkisista näkymistä, kuten muumeista ja Helsingin raitiovaunuista.

Suomen visiitin aikana hän on toistaiseksi vieraillut Max Paynesta ja Alan Wakesta tutun espoolaisen Remedy Entertainmentin uusissa toimitiloissa  tutustumassa studion tulevaan Control-peliin. Suomalaisenkin musiikin ystävänä tunnettu Kojima on myös tavannut Apocalyptica-bändin jäseniä.

Kojima ei ole paljastanut vierailunsa laajempaa agendaa tai aikataulua, mutta hänellä on ollut tapana käydä tutustumassa lukuisiin eri pelistudioihin ympäri maailmaa. Suomeen hän saapui Amsterdamista vierailtuaan Guerrilla Gamesilla, jonka Decima-pelimoottoria tuleva Death Stranding hyödyntää.

Kojiman lisäksi kuvia matkasta on toistaiseksi julkaissut Remedyn ohella Kojiman assistentti Ayako Terashima sekä Kojima Productionsin markkinointipäällikkö Aki Saito. Saiton julkaisemassa videossa nähdään muun muassa Remedyn Sami Järvi opettamassa Kojimalle suomea.

Torstain aikana julkaistua kuva- ja videosatoa voi silmällä ohesta.

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎼 #apocalyptica #hideokojima

A post shared by Ayako (@ayako_terashima) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hideo Kojima (@hideo_kojima) on

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän j-urski kuva
j-urski

Nice.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Toivottavasti "perkele" on opetettu ja nähdään jonkun hahmon jossain pelissä joskus kiroilevan suomeksi. Sitten voidaan mennä torille.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty
Lainaus snaketus

Toivottavasti "perkele" on opetettu ja nähdään jonkun hahmon jossain pelissä joskus kiroilevan suomeksi. Sitten voidaan mennä torille.

Unohditko jo Assassin's Creed: Roguen?

Käyttäjän Almasy kuva
Almasy

Puha petskele! Siellä vain linssiluteena paalupaikalla.

Käyttäjän Fazu kuva
Fazu

Ihan järkyttävää lukea suomalaisten reaktioita tähän twitterissä. "Tuu tampereelle niin keitän kahvit!", "Voidaaks tavata, mulla on lahja sulle", "Kantsii tulla keravalle!".

Käyttäjän mecha_no_maniac kuva
mecha_no_maniac
Lainaus Fazu

Ihan järkyttävää lukea suomalaisten reaktioita tähän twitterissä. "Tuu tampereelle niin keitän kahvit!", "Voidaaks tavata, mulla on lahja sulle", "Kantsii tulla keravalle!".

Saahan sitä fanipojat toivoa, vaikka kyllähän se hieman myötähäpeää kirvoittaa ;). Eiköhän samaa ole tapahtunut muissakin maissa, joissa Kojima on päättänyt tällä tavoin piipahtaa.

Ainakin miehellä on limsamaku kohdillaan.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Hassua kuinka Suomi näyttäytyy jotenkin tosi eksoottiselta. :)

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Haha, näin viime yönä unta Kojimasta tämän jutun takia. Tämä kaikki vierailu hyväntahtoisen oppimisen jne merkeissä oli vain silmän lumetta. Hän vain kävi katsastamassa jokaisen maan studion heikkoudet. Ne selvitettyään hän latasi "Death Stranding" viruksen (niin ei se mikään peli koskaan ollutkaan) jokaisen pelifirman kautta, miksi näin vaikeasti, no koska jippona oli se että firmojen laitteet "tulostivat" tämän viruksen fyysisenä muotona ulos, käyttäen muotoina Death Stranding "peli"videoilla nähtyjä mörköjä ja mustaa mönjää. Näin siis alkoi maailmanloppu ja ihmiskunta tippu pikku hiljaan :D jotain toivoa kai oli luvassa, koska yhdestä raunioituneesta pelifirmasta tuli ulos tattadadaa Norman Reedus scifi reppunsa kanssa xD uni tosin loppu siihen kun ihmisten vastarinta hajosi ja elon jääneet pakenivat ja viimeinen klippi oli kun Sonya Blade (MK11sta trailerin) ryömi maassa ja hänet viimeisteli varsin kookas mustaleski, jolla oli vaaleanpunainen nahka vähän niinku sillä kissarodulla ilman karvoja. xD sit säpsähdin ylös koska inhoan hämppyreitä :D

Käyttäjän Bonzei kuva
Bonzei
Lainaus Teräskäsine

Hassua kuinka Suomi näyttäytyy jotenkin tosi eksoottiselta. :)

Yhtä eksoottinenhan se on kuin japanikin, kun toiselta maailman puoliskolta tullaan.