Hideo Kojima vihjailee mahdollisesta paluustaan kauhugenren pariin / Uutiset / pelaaja.fi

Hideo Kojima vihjailee mahdollisesta paluustaan kauhugenren pariin

25.11.2019 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1
Hideo Kojima, Kojima Productions, P.T.

Hideo Kojiman mahdolliset tulevaisuudensuunnitelmat laajenevat elokuvien ja suoratoistopalveluiden ohella myös kauhupelien pariin, jos hänen tuoreimpiin twiitteihin on uskominen.

Ennen kuin Konami lakkautti projektin Kojima oli kehittämässä uutta Silent Hills -peliä, jota edelsi hänen luomansa pelattavaksi demoksi tarkoitettu P.T. Tätä varten hän yritti katsoa Pangin veljesten ohjaaman kauhuelokuvan The Eye, mutta joutui jättämään sen liian pelottavana kesken.

Uudessa twiitissään Kojima kertoo, kuinka ”tehdäkseni pelottavimman kauhupelin, katson kauhuelokuvia herättääkseni kauhusieluni”. Hän jatkaa twiittiä kommentoimalla lainanneensa The Eyen nyt uusiksi miettien, pystyisikö hän katsomaan elokuvan tällä kertaa loppuun.

Twiitti itsessään on kaukana minkäänlaisesta varmistuksesta ja voi olla pelkästään nostalgista muistelua. Toisaalta Kojima saattaa myös pyrkiä herättelemään ”kauhusieluaan” saadakseen potentiaalista inspiraatiota seuraavaa peliprojektia varten.

Aiemmin tänä vuonna Kojima kertoi tosin työskentelevänsä ”ison suoratoistoon liittyvän jutun” parissa, minkä lisäksi hän vihjaili taannoin Kojima Productionsin siirtyvän tulevaisuudessa myös elokuvatuotannon pariin. Studion seuraavaa projektia ei ole kuitenkaan virallisesti paljastettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Olisi ihan tervetullut uutinen. P.T. kuitenkin kaikessa lyhykäisyydessään on varmaan hyytävin kauhupelitapaus koskaan allekirjoittaneelle ja nyt Kojimalla Death Strandingistä päätellen on täysi vapaus tehdä ihan mitä huvittaa. Ehkä jopa Guillermo Del Toro olisi nyt suostuteltavissa mukaan ilman perlkoa kolmannesta maailmansodasta. Aika heikoilla eväillä kuitenkin ollaan toistaiseksi liikenteessä, jos tuosta twiitistä pitäisi tulkita jonkun PT:n perillisen olevan suunnitteilla.

P.T.:stä muuten selvisi vastikään uusia yksityiskohtia: Tyyppi nimeltä Lance McDonald hakkeroi peliä hieman päästen katselemaan pelitilannetta kolmannesta persoonasta. Siinä sitten selvisi, että se kummitusnainen itse asiassa seuraa pelaajaa lähes koko pelin ajan, vaikka pelaaja ei voi tätä nähdä. Tästä on vihjannut ainoastaan käytävässä välillä oudosti liikkuvat varjot ja tietysti se jatkuva aavemainen kuiskinta korvien juuressa. Tulokset voi tsekata tyypin twitteristä. Sweet dreams!